Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en timme in i processen slutade tugga alls.

Och sedan hände det ingenting. På 15 timmar. Så jag stängde skärmen och tänkte ta med den till datadoktorn. Öppnade skärmen och då var det svart, så när som på en muspekare som dansade runt. Och nu ser det ut så här.

Så nu ska jag till datadoktorn. Håll tummarna.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Fast 2014 är knappast stenåldern. Själv bytte jag precis ut min från 2011. Hoppas att de kan fixa den tull dig. . Håller en tumme för det. Inget kul när datorn inte vill.

  2. Oj, 2014. Min är late-2013 och jag hoppas att den snurrar ett par år till. Minst. Men har klickat bort uppdateringarna som den försökt pracka på mig men ska väl ta mig i kragen snart. Har man 34 flikar i Chrome så tar det liksom emot att stänga ner…

    Skönt att det löste sig!

    1. Hehe, 34 bara? 😉 Ja, den kommer nog funka ett par år till men jag skulle behöva en kompletterande stationär till film och bildredigering. Det går såååå långsamt på en air.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

2020’s snyggaste badkläder i stora storlekar!

Precis hemkommen efter ett härligt bad i sjön här i krokarna och kommer på att jag ju inte bjussat på en badklädesinlägg i år! I vanliga fall brukar det komma lite senare men efter senaste veckans värmebölja så känner jag att – nu kör vi va?

Nu åker vi!

Jag är ju inte en planerare, som du vet. Detta kan dock leda till lite oväntade händelser, som att man lägger rivning av ett innertak samma vecka som man ska påbörja sin lansering och sedan blir det så att man sitter och jobbar i ett kontor täckt av byggdamm.

Riksdagen

Jobbiga listan

Vad ville du bli när du var barn? Flygvärdinna eller sångerska. Som alla andra barn med andra ord. Mimade framför spegeln med hårborsten och nailade