Min dator har kraschat!

Min dator har kraschat!

Igår satt jag och skulle uppdatera till senaste operativsystemet på min MacBook Air från stenåldern (ca 2014). Det tuggade på fint tills det plötsligt en timme in i processen slutade tugga alls.

Och sedan hände det ingenting. På 15 timmar. Så jag stängde skärmen och tänkte ta med den till datadoktorn. Öppnade skärmen och då var det svart, så när som på en muspekare som dansade runt. Och nu ser det ut så här.

Så nu ska jag till datadoktorn. Håll tummarna.

6 svar

  1. Fast 2014 är knappast stenåldern. Själv bytte jag precis ut min från 2011. Hoppas att de kan fixa den tull dig. . Håller en tumme för det. Inget kul när datorn inte vill.

  2. Oj, 2014. Min är late-2013 och jag hoppas att den snurrar ett par år till. Minst. Men har klickat bort uppdateringarna som den försökt pracka på mig men ska väl ta mig i kragen snart. Har man 34 flikar i Chrome så tar det liksom emot att stänga ner…

    Skönt att det löste sig!

    1. Hehe, 34 bara? 😉 Ja, den kommer nog funka ett par år till men jag skulle behöva en kompletterande stationär till film och bildredigering. Det går såååå långsamt på en air.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hejhej mars, är du här nu?

Mars räknas väl ändå som första vårmånaden? Hittills har jag varit lite skeptisk men härom dagen satt jag UTE och jobbade, tog ner kuddarna till

Min favoritklänning alla kategorier!

Ni vet hur man säger att ”hittar du ett plagg du älskar, köp det i alla färger”?

Så känner jag för den här klänningen. 

Och jag har en faslig tur för den FINNS i en massa olika varianter.

91. Att gräva där man står med Elin Lewenhaupt

Elin Lewenhaupt bor på landet utanför Eksjö i Småland tillsammans med sin familj och deras djur. När du tittar på Elins Instagramkonto idag möts du av ett vackert flöde med bilder på naturen, mammalivet och det vackra i det enkla. Men det har inte allt…

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte