Söndagsskogspromenad

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så när jag klev utanför dörren idag och det regnade och jag inte hade något paraply eller väderanpassade kläder på mig tänkte jag att, jaja, vi tar den korta rundan istället.

Ungefär halvvägs till skogen så minskade regnet till ett härligt dugg och jag tänkte på vad Sara skrev på Instagram igår om att tänka på vattendropparna som tur och man ska fånga som många som möjligt. Så jag sket i regnet och traskade till skogen.

Leia var pepp, hon älskar skogen. Jag övade också på att ha henne lös, något som oftast går finfint i skogen, så också idag!

Kan ni tänka er hur detta doftade när det regnade? Helt fantastiskt.

Och så plockade jag de tre blåbären som fanns kvar längs med stigen och så gick vi hem igen. Inte en superlång promenad men fantastiskt vad en halvtimme i skogen kan göra för själen.

Nu är jag redo att ta mig an den första arbetsveckan!

Nu spöregnar det och åskar och jag älskar det och Leia ligger vid mina fötter och skakar, inte fullt lika nöjd. Det är inte alltid lätt att vara wooffie.

8 svar

  1. Låter fantastiskt! Jag var på dåligt humör för ett tag sedan och tänkte att jag bara måste vända det. Det regnade ute och livet kändes lite sådär pissigt liksom. Så pallrade jag mig ut i regnet och bara njöt av att bli blöt. Det var faktiskt himla befriande att inte bry sig om vädret. Och fint att tänka på att vattendropparna betyder tur.

    1. Eller hur! Befriande är rätt ord. Nästa gång det regnar ska jag dra ut och springa (om det fortfarande är hyfsat varmt). Det är en sådan frihetskänsla!

  2. Det är intressant det där med regnväder. Barn brukar ju älska regnväder, men de flesta vuxna gör det inte. När ändras det? Eller är det mest bara att vi vuxna är dåliga på att ge regnvädret en chans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är okej att vara nazist

Lördag kväll. Klockan närmar sig midnatt och jag har precis tittat färdigt på andra Guardians of the Galaxy. Helt okej rulle men som vanligt med alla

Styrelsekonferens

I torsdags och fredags var det dags för styrelsekonferens/kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Vi hade ju, som ni vet, ett extrainsatt årsmöte