Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar oss efter ett intensivt dygn med medlemsträff i Linköping.

Jag vet ärligt talat inte vad det är som händer i mig just nu. To do-listan blir bara längre och längre och jag hittar knappt fokus för att kunna skicka ett mail. Att bara öppna datorn gör att ångesten sköljer över mig. Det är också anledningen att både bloggen och mina sociala medier ekat tomt de senaste dagarna. Det känns som att jag är en trasig skiva som bara pratar om att jag inte mår bra.

Jag försöker fokusera på annat, börja flyttpacka eller putsa fönster, något jag i teorin tycker är rätt mysigt, men jag kan inte förmå kroppen att göra det. Den vill bara sova.

Jag vet att jag borde låta den sova. Låta den återhämta sig och hitta energin igen. Men jag är för stressad. För att sommaren närmar sig och jag har inte buffrat upp med tillräckligt med jobb för att allt ska stå stilla i tre månader. För att jag har 60 mail jag behöver svara på. För att jag har så mycket planer och vill så mycket men hjärnan bara trasslar ihop sig.

Imorrn ska jag låna bil och åka till Myrorna med en massa prylar. Kanske kan fysisk rensning också rensa själen?

8 svar

 1. Stackars, men om du inte lyssnar till kroppen nu på en gång och tar det lugnt och sover om det är det kroppen vill kan det gå illa. Jag vet att du vet men i alla fall. Har sett många från mitt tidigare jobb som kraschat och som aldrig kunnat komma tillbaka till de jobben. Så om du vill kunna fortsätta göra det du älskar så måste du ta det lugnt nu för din skull.
  Skickar dig en massa styrke kramar och hoppas de värmer <3

  1. Jag vet, jag vet. Det är bra att du påminner mig så att jag inte får det här tunnelseendet jag känner att jag lätt hamnar i. Jag har ju kraschat förut och vet att det tar en evighet att komma igen. Kram!

 2. Det låter som att du verkligen behöver lyssna till kroppen. Förstår att det inte är enkelt som egenföretagare. Men var rädd om dig! Jag har själv varit nere i hålet och vänt. Det är viktigt att bromsa i tid.

  Hoppas du får det stöd du behöver! Varma hälsningar och en stor kram.

 3. Att flytta tar massor av energi, redan långt innan själva flytten går av stapeln. I varje fall var det så för mig för 2 år sedan, och då skulle vi ändå bara lämna lägenheten i stan och flytta till ett hus ca 12 kilometer utanför. Alla tankar och känslor som är förknippade med livet en levt och livet som komma skall snurrar på där inne i skallen vare sig en vill eller inte, i både vaket och sovande tillstånd tror jag nästan, och det går åt massor av energi för den processen. Jag blev rätt knäckt under de sista månaderna men sedan när vi landade den första natten, första frukosten morgonen efter och så småningom hela första veckan, då var det som om allt bara föll på plats och energinivåerna gick upp igen. Ställ inte för höga krav på dig själv den närmaste tiden, tror jag. Många kramar <3

  1. Åh, du anar inte hur mycket lättnad din kommentar just gav mig. Jag har liksom undrat vad det är för fel! Men då kan jag vänta mig energi i juni då. Bra! 😉 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är affiliatelänkar och hur funkar de?

Inlägget innehåller annonslänkar Du har säkert sett dem fladdra förbi, främst på Instagram Stories och i blogginlägg, länkar som markeras som ”adlinks” eller ”annonslänkar.⁠⁠”⁠⁠Men vad

84. Instagrams algoritm – så får du den att jobba för dig!

Instagrams algoritm. Jag får nästan dagligen frågor om den, hur funkar den – men oftast – hur kan jag jobba runt den! Vi har fått för oss att algoritmen är något man måste komma underfund med och nästan bekämpa.Jag vet inte om någon av er varit inne…

Glad midsommar!

Kikar bara in en snabbis för att säga GLAD MIDSOMMAR!  Jag firar denna livets högtid ute på Sandvikens fiskeläge på Ulvön. Just nu sitter vi

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och