AW på Bazooka

Igår hamnade jag på en alldeles toktrevlig after work på digitalbyrån Bazooka uppe vid Mose Backe.

AW på Bazooka

Där var en hel massa härliga människor, bland annat träffade jag Hanna för första gången, den stiliga damen i färgglad klänning och färgglatt hår.

Paulo, Matilda och Jonna

Jag var där med mina finfina nya kollegor från filmfestivalen, Paulo, Matilda och Jonna.

AW på Bazooka

De demade NFC-teknik och jag blev sådär råpeppig som jag blir på nya, coola idéer. Det gick ut på att man fick en digital drinkbiljett när man kom, fick logga in med sitt Facebookkonto och sedan drogs drinkbiljetterna från biljettbrickan varje gång man beställde en drink i baren. På så sätt loggade man också hur mycket som gick åt. Vi var väldigt törstiga, visade det sig.

AW på Bazooka

Jag spelade sådan där foosball för första gången och var på alla sätt skitdålig på det. Tur att man inte behöver vara bra för att ha roligt.

Erik

Det här är Erik. Eller Karl. Eller Mårre. Det hela är lite oklart. Vad som är mer klart är att han kickade min lilla (nåja) rumpa i foosball. Tur att jag är en så bra förlorare.

Esbjörn

Sedan tog Esbjörn över efter mig. Han var som så mycket duktigare på det hela än jag. Men så jobbar han på Bazooka med och kan leka med spelet mest hela tiden.

AW på Bazooka

Jag glömde som av målvakten hela tiden. Det är inte ett tips för framgång.

Erik och Esbjörn

Erik och Esbjörn, sams efter allt!

AW på Bazooka

Ni minns den där digitala drinkbiljetten? Man kunde önska musik med den med. Jag önskade Lady Gaga och Taylor Swift bland alla hipsters. Och så var det någon som la till Rick Astley ca hundra gånger. Den personen är min idol. Och så blev det liksom disco med rökmaskin och discokula. Peppen!

Paulo

Jag vet inte vad Paulo hade fått för besked här, men jag känner att bilden speglar honom rätt bra.

AW på Bazooka

Och så målade vi Filmfestival-loggan på Bazookas vägg och sedan gick vi och åt kebab och drack öl på Nada och så tappade jag rösten och var ändå hemma innan midnatt. Effektiv afton!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En tisdag i skogen. I solen. På skidor.

Gårdagen började kanske inte på topp. Jag poddade med Alex, som vanligt på tisdagsmornar, och inte nog med det – jag fick också ett litet

Bokmässan 2018

Tack Bokmässan!

Foto: Madeleine Wejlerud Vilket jädra kalas! Det är måndag och jag är fortfarande helt golvad efter alla intryck, alla otroligt inspirerande samtal och alla lovord

GP och Jobba, sova, dö

Tjohej! Här kommer en liten grej såhär på lördagsmorgonen. Under Bokmässan fick jag en helsida i Göteborgsposten. I ekonomidelen. Det var precis så knäppt som

Söndagsskogspromenad

Hallå vänner och god söndag på er! På söndagar går jag och Leia i skogen. Det är en tradition som väldigt sällan tummas på så