I allt det här med sommar och bloggfunk så har jag ju helt missat att jag fortfarande har historier att dela med mig av från Skottlandsresan i juni! Så medan jag är i Jönköping och föreläser idag så får du en liten titt på det andra stället vi bodde på under vår resa (det första hittar du här) – Dalmahoy Hotel som låg precis utanför Edinburgh.

180614 - Dalmahoy Hotel

Välkommen!

180614 - Dalmahoy Hotel

En av mina målbilder med resan till Skottland var att bo på ett slott. Det finns ju en del sådana här (som ni sett bland mina Skottlandsinlägg). Och även om man inte hittar ett regelrätt slott att bo i så kan man hitta en kåk som ser svindlande mycket ut som ett slott. Som denna.

180614 - Dalmahoy Hotel

Kvällen vi anlände så gav vi oss ut på en promenad på ägorna. Som den rebell jag är knatade jag rakt över golfbanan (en övningsbana och INGEN var där) och fick bannor av familjen. Ordning och reda på fredag!

180614 - Dalmahoy Hotel

Vi hittade i alla fall en guidad stig som tog oss runt på området och plötsligt så hamnade vi nere vid en liten sjö/pöl där en massa fåglar höll hus. Det fanns också ett litet hus där med en massa bilder på de olika fåglarna som fanns i området så där satt vi och spejade ett tag och hobbyfågelskådade.

180614 - Dalmahoy Hotel

Dalmahoy var helt okej och säkert toppen om man är golf/country club-typen men jag måste erkänna att vi kände oss aningen malplacerade. Dock två dubbelsängar per rum så all ends well liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)

Vlogg: Trädgårdsfix och nya kycklingar!

Välkommen till en ny vlogg! I den här videon har jag Lina och Siv på besök och tillsammans bygger vi dahliastöd och fixar i trädgården.

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!