#ballebattle – dags att skörda?

#ballebattle – dags att skörda?

#ballebattle

#ballebattle

#ballebattle

Vem hade kunnat ana att jag skulle lyckas odla saker? Få saker att växa från frö med bara lite sol och vatten som hjälp? Som jag har pratat med dem, klappat dem och viskat kärleksfulla saker till dem och vips så verkar det vara dags att skörda. Och fort har det gått! Bara för några veckor sedan började de kika upp ur jorden och nu är det ätklart liksom!

Imorgon tror jag bestämt att jag får spenat till salladen. Och kanske en jordgubbe till efterrätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min midsommarafton

Hej bloggen! Det är varmt nu. Jättevarmt. Igår var det 35 grader i skuggan enligt termometern på verandan men enligt klart.se och Instagram skulle det