#ballebattle – Utmaningen fortsätter!

#ballebattle – Utmaningen fortsätter!

Det växer saker på min balkong! Jag är notoriskt ökänd för att döda allt jag tar in i mitt hem (människor och husdjur exkluderade) så det faktum att jag säkert har en sex-sju växter i min lägenhet nu som faktiskt lever är lite av ett mirakel. Och att jag sedan har lyckats driva upp saker ur jorden, ur jooorden!, utan att göra så mycket mer än att ge dem vatten (samt att släpa ut och in på kvällen och morgonen), Gudskomplexet liksom!!

Titta!

#ballebattle

Där bak börjar spenaten kika upp och på främre raden ska det dyka upp sockerärtor förr eller senare.

#ballebattle

Koriandern växer som ogräs medan basilikan och timjan inte är fullt lika peppiga. De har inte växt tokmycket sedan jag senast fotade för en månad sedan.

#ballebattle

Och jordgubbar! Den här behöver jag bara hålla vid liv, så jag hoppas att jag lyckas!

#ballebattle

Se så fint! Min egen lilla trädgård!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Uppdatering om Leia

Det är måndag och den här helgen har varit all the feels. Om du hängt med så vet du att jag var med Leia akut

It takes a village!

Reklamsamarbete med Cellbes För några veckor sedan var Cellbes i stan och fotade för sin kampanj #ViÄrCellbes där ”vanliga” människor får vara modeller för en

84. Instagrams algoritm – så får du den att jobba för dig!

Instagrams algoritm. Jag får nästan dagligen frågor om den, hur funkar den – men oftast – hur kan jag jobba runt den! Vi har fått för oss att algoritmen är något man måste komma underfund med och nästan bekämpa.Jag vet inte om någon av er varit inne…

Mittåkläppen

Topptur till Mittåkläppen

Numera kan jag titulera mig bergsbestigare. Kläppklättrare. Fjällskuttare? Jag har i vilket fall som helst bestigit en form av kulle som är 1212 möh. Och