Blåsa kallt och ont i öronen

Blåsa kallt och ont i öronen

Solen och det vackra vädret som igår hedrade min promenad var idag ett minne blott. Istället så blåste det så in i vassen när jag gick runt sjön. Kanske får skylla sig själv när man går runt en SJÖ som är igenfrusen och det är minusgrader. Öppna landskap någon? Men jag blev iaf ca 3300 steg rikare på min sprillans nya stegräknare! 🙂

Aj ont i öronen (jo, jag hade mössa).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Julia Roberts Homecoming

Serietips – Homecoming

Om vi säger så här – ”Homecoming” är en av de bästa serier jag någonsin sett. Där uppe med ”Handmaid’s Tale” och ”Westworld”. Så vansinnigt