Bloggkärlek på Skype

160113

God onsdag hörrni!

Denna afton har jag hängt i soffan med en kopp te och bästa Jonna på Skype. Jag visade först henne runt i min lägenhet och sedan så pratade vi planer för 2016, bloggbusiness (så klart) och pojkar. Jag blir alltid så himla varm i själen av att prata med Jonna, hon är så himla genuin och ödmjuk.

Det är sådana här kvällar jag blir extra lycklig över bloggvärlden och alla de fantastiska människor som den har fört in i mitt liv. Jonna är definitivt en av dem. Hon är också en sådan person som verkligen förmedlar sitt äkta jag i bloggen, flummig och underbar som hon är när hon drar ut i skogen och kramar träd! Jag har också börjat krama träd sedan jag lärde känna Jonna (på riktigt) och jag fattar grejen. Moder Naturs energi liksom. Älskar att hon väcker flummigheten i mig.

Nu ska jag tvätta av mig sminket – något som är ett rent nöje med alla lyxiga produkter jag har att testa efter DB Expo – och sedan ska jag krypa ned i sängen och mysa med Leia och spela Candy Crush. Sånt meditativt man ägnar sig åt när trädkramandet inte är inom armlängs avstånd.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. Åhh men tack finaste du! Vad himla fint du skriver 🙂 Så glad jag blir! <3
    Det var så himla härligt att ha en liten skype-kväll med dig. Hoppas på fler framöver! Snacka om att du boostade mig med energi efter igår. Du har liksom den inverkan på människor, du vackra glädjespridare <3
    KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ja det var en massa kvällar i juni

Det är numera officiellt – juni är min favoritmånad. Det här är något jag kommit fram till sedan jag flyttade hem till Norrland, i Stockholm

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”

För tjock för att bli gravid?

God söndag! Hur mår du? Jag har larvat omkring i lägenheten hela helgen, jobbat lite, tagit några tupplurar och tittat på alldeles för många avsnitt

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut