Vad fan håller jag på med?! #36 – Ska vi bli Hannah och Amanda?

Vad fan håller jag på med?! #36 – Ska vi bli Hannah och Amanda?

Vad Fan Håller jag På Med?!

Det finns ju liksom någonstans en gräns på hur mycket man kan prata om entreprenörskap eller gnälla över ekonomi eller tjata om sälj innan det blir tråkigt. Därför funderar jag och Alex i veckans podd om vi ska ta sikte på Hannah och Amandas tron nu när de ska sluta podda.

Skämt åsido. Vi behöver din hjälp. Lyssnar du på podden? Vad skulle du vilja höra mer om? Vad är bra och vad är mindre bra? Och skulle ni vilja höra mer om ”livet” utanför företagandet med? Typ som att vi tar ett avsnitt och pratar om träning eller mat eller sex eller whatever. Alltså rör oss utanför företagspratet?

Och så pratar vi om Alex livskris och att InoS har fått en superstor ny styrelse!

2 svar

  1. Jag älskar mest när ni bara babblar, är er själva liksom. Men också när ni är mer uppstyrda. Så jag accepterar allt förutom att ni slutar podda 😉 Det enda jag inte gillar är när avsnitten inte kommer vissa veckor, men annars ITS ALL GOOD! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vår i trädgården

Glad påsktorsdag!  Hörrni jag är frisk! Prisa gud! Inte nötkärnefrisk, jag har fortfarande en riktigt irriterande hosta men ingen feber och inget snorande, det är

Triggerhappy

Det är onsdag, jag sitter på ett tåg till Skinnskatteberg där jag ska föreläsa ikväll och så läser jag om Kenza som blivit anmäld till

Kungsträdgården

Nu blommar det!

De är här! Det sannaste av sanna vårtecken – körsbärsträden i Kungsträdgården blommar! Ryktet har florerat ett par dagar om att de mytomspunna rosa blommorna

Vecka 28 | Skog och solnedgångar

Vecka 28 skrev jag mina första 3000 ord på boken, sprang i en massa skogar och åkte husbil. Och funderade på varför det inte kan