Vad fan håller jag på med?! #36 – Ska vi bli Hannah och Amanda?

Vad Fan Håller jag På Med?!

Det finns ju liksom någonstans en gräns på hur mycket man kan prata om entreprenörskap eller gnälla över ekonomi eller tjata om sälj innan det blir tråkigt. Därför funderar jag och Alex i veckans podd om vi ska ta sikte på Hannah och Amandas tron nu när de ska sluta podda.

Skämt åsido. Vi behöver din hjälp. Lyssnar du på podden? Vad skulle du vilja höra mer om? Vad är bra och vad är mindre bra? Och skulle ni vilja höra mer om ”livet” utanför företagandet med? Typ som att vi tar ett avsnitt och pratar om träning eller mat eller sex eller whatever. Alltså rör oss utanför företagspratet?

Och så pratar vi om Alex livskris och att InoS har fått en superstor ny styrelse!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Jag älskar mest när ni bara babblar, är er själva liksom. Men också när ni är mer uppstyrda. Så jag accepterar allt förutom att ni slutar podda 😉 Det enda jag inte gillar är när avsnitten inte kommer vissa veckor, men annars ITS ALL GOOD! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett veckoschema kommer lastat!

Gomorron och hej vecka nio! Kan ni fatta att februari alldeles strax är slut?! Jag är helt i chock, jag skriver fortfarande 2017 överallt liksom?!

Luna

Tillskott till familjen!

Jag är så nervös! Så pepp och laddad och nervös! För imorgon åker jag ner till Stockholm för att hämta hem vår alldeles nya familjemedlem

VLOG: Faux new year

Om man vill slippa pressen av nyår, samt få ihop ett gäng som ska åt olika håll på nyårsafton, då kan man helt enkelt fira

En torsdag i Hyde Park

Som ni vet var jag ju i London för två veckor sedan (första delen av den resan hittar du här) och på torsdagen hade jag