Ett år på landet – om att flytta hem

Den 7 juni var det ett år sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade hem till Örnsköldsvik efter 12 år i Stockholm. Här berättar jag om varför jag flyttade och hur det första året har varit.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Jag har för bara några veckor sedan fått otrolig hemlängtan, bor visserligen bar strax över timmen ifrån min hemort men skulle så gärna vilja ha något eget där. Så nu kollar jag möjligheten att faktiskt bo varannan vecka där nere för att ha nära till familjen, då jag är tvungen att bo kvar i min nuvarande kommun med tanke på dotterns skolgång och att hon är hos mig varannan vecka. 🙂 Framtiden får helt enkelt utvisa hur det hela blir 🙂

  2. Åh så fint att höra! Så glad att du tog steget och att det blev så bra! Två år in är jag precis lika nöjd som när jag precis flyttade. Tänk om alla fattade vilken jävla livskvalitet som finns ute i vårt vackra land.
    Och herreguuuud vad lycklig man är över grannar med traktor 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 40 | Hallå oktober

Med tanke på att ett av årets största event (för mig) går av stapeln på fredag så känner jag mig märkligt lugn. Men det beror

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5