Bye Bye Kiwis

Nu är jag tillbaka i Auckland på mitt hostel. Idag planerar jag inte att göra många knop, dagen är tillägnad datorn och planering inför resten av resandet. Och så ett seriöst försök till att packa ned alla prylar i mina väskor. Det kommer bli en rejäl utmaning. Imorgon (inatt) flyger jag vidare mot Singapore där jag ska spendera 2 nätter och sedan bär det äntligen av till Bali.

Igår blev det en mastodontkörning från Wellington till Auckland, en sträcka på dryga 65 mil. Längs vägen åkte vi förbi nationalparken igen och eftersom vädret var lite vänligare än när vi besteg berget så passade vi på att ta lite bilder.

Väl tillbaka i civilisationen sa vi adjö till gruppen och sedan spenderade jag en sista kväll med mina tjejer. Vi avnjöt god sushi och sedan avslutade vi med latte på Starbucks. I'll miss you guys!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

  1. Åh uppdatering!! 😀
    Längtar efter att få läsa om Singapore och Bali. Och vad som händer här näst. Snart har du ett gäng goa människor i varje hörn av världen. 🙂
    Älskar armbandet btw.

  2. Herregud! Vilken resa du är ute på! Hoppas du kan njuta av och förstå hur coolt det är och hur cool DU är. Så himla impad av att du gör detta på egen hand. Mycket, mycket inspirerande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Bubbel och universum

Det här är den bästa typen av kväll jag kan tänka mig. Vänner, bubbel, hemlagad mat, en soffa och diskussioner om Hells Angels, hångel och

Vecka 42 | “Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas “ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli