Covid och årets mörkaste dag

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och nu är det på väg att skymma igen.

Jag lyssnar på instrumental julmusik på piano och försöker desperat uppmustra lite julkänsla nu när snön är på väg att smälta bort igen – för örtionde gången. Samtidigt känner jag att det är lite skit samma, julen kommer ändå. Även om inget kommer vara som vanligt i år.

Jo, just. Jag har covid-19 också. Varit sjuk i sisådär en vecka så hoppas väl att det vänder snart. Jag har fått en väldigt mild variant, lite torrhosta, nästäppa och så blir jag väldigt lätt andfådd så undviker att gå i trappan mer än nödvändigt. Nu håller jag mest tummarna för att jag inte hann smitta mamma och brorsan då jag träffade dem precis innan jag blev sjuk. Men än så länge mår de bra!

Igår kom min morbror och hans tjej förbi med en jultallrik, så gulligt! Och så hjälpte han mig att skotta bort plogkanten så att jag inte får en mur framför utfarten när det fryser på igen. Underbart att se levande människor även om vi så klart bara var ute och höll flera meters avstånd.

I övrigt så jobbar jag en del trots att den kreativa delen av min hjärna verkar lagt av totalt. Inget känns roligt just nu. Kanske inte så konstigt men det stressar mig helt sjukt mycket att vara så off.

Tanken är att jag ska släppa en influencerkurs i mellandagarna så håll tummarna att jag får ihop det?

Hoppas du mår bra. Stay safe och håll avstånd.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur går det i bebisfabriken?

Bebis lånad av Vanja <3 Hallå kompis! Jag hoppas du haft en fin helg. Själv är jag helt ofantligt trött efter att ha klivit upp

Jag är vaccinerad!!

Jag är fullvaccinerad! Tog andra dosen idag och det känns SÅ BRA. Jag har lite huvudvärk och är lite öm i armen men det är

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de