Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och nu är det på väg att skymma igen.

Jag lyssnar på instrumental julmusik på piano och försöker desperat uppmustra lite julkänsla nu när snön är på väg att smälta bort igen – för örtionde gången. Samtidigt känner jag att det är lite skit samma, julen kommer ändå. Även om inget kommer vara som vanligt i år.

Jo, just. Jag har covid-19 också. Varit sjuk i sisådär en vecka så hoppas väl att det vänder snart. Jag har fått en väldigt mild variant, lite torrhosta, nästäppa och så blir jag väldigt lätt andfådd så undviker att gå i trappan mer än nödvändigt. Nu håller jag mest tummarna för att jag inte hann smitta mamma och brorsan då jag träffade dem precis innan jag blev sjuk. Men än så länge mår de bra!

Igår kom min morbror och hans tjej förbi med en jultallrik, så gulligt! Och så hjälpte han mig att skotta bort plogkanten så att jag inte får en mur framför utfarten när det fryser på igen. Underbart att se levande människor även om vi så klart bara var ute och höll flera meters avstånd.

I övrigt så jobbar jag en del trots att den kreativa delen av min hjärna verkar lagt av totalt. Inget känns roligt just nu. Kanske inte så konstigt men det stressar mig helt sjukt mycket att vara så off.

Tanken är att jag ska släppa en influencerkurs i mellandagarna så håll tummarna att jag får ihop det?

Hoppas du mår bra. Stay safe och håll avstånd.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er

Mål för entreprenören & #lifvet 2020

2020. Ett nytt decennium. Det är stort! Jag vet att det bara är ”ännu ett år” men det är något lite magiskt över sådana här

Midsommar 2018

Midsommar vid foten av berget

Är det verkligen mindre än en vecka sedan det var midsommar? Det känns helt knäppt och jag vet inte riktigt varför det känns som att