Covid och årets mörkaste dag

Covid och årets mörkaste dag

Hej och välkommen till årets mörkaste dag – vintersolståndet. Idag har solen bara varit uppe i 4,5 timme. Nu är klockan strax efter 14 och nu är det på väg att skymma igen.

Jag lyssnar på instrumental julmusik på piano och försöker desperat uppmustra lite julkänsla nu när snön är på väg att smälta bort igen – för örtionde gången. Samtidigt känner jag att det är lite skit samma, julen kommer ändå. Även om inget kommer vara som vanligt i år.

Jo, just. Jag har covid-19 också. Varit sjuk i sisådär en vecka så hoppas väl att det vänder snart. Jag har fått en väldigt mild variant, lite torrhosta, nästäppa och så blir jag väldigt lätt andfådd så undviker att gå i trappan mer än nödvändigt. Nu håller jag mest tummarna för att jag inte hann smitta mamma och brorsan då jag träffade dem precis innan jag blev sjuk. Men än så länge mår de bra!

Igår kom min morbror och hans tjej förbi med en jultallrik, så gulligt! Och så hjälpte han mig att skotta bort plogkanten så att jag inte får en mur framför utfarten när det fryser på igen. Underbart att se levande människor även om vi så klart bara var ute och höll flera meters avstånd.

I övrigt så jobbar jag en del trots att den kreativa delen av min hjärna verkar lagt av totalt. Inget känns roligt just nu. Kanske inte så konstigt men det stressar mig helt sjukt mycket att vara så off.

Tanken är att jag ska släppa en influencerkurs i mellandagarna så håll tummarna att jag får ihop det?

Hoppas du mår bra. Stay safe och håll avstånd.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintervandring i Skuleskogen

Det känns verkligen helt bisarrt att sitta och skriva ett blogginlägg som är fullsmockat med vinterbilder när vi precis har haft en riktig sommarhelg här

FEM SÄTT ATT ANVÄNDA HÖJDPUNKTER I INSTAGRAM STORIES

5 sätt att använda featured instagram stories

Har du sett de där runda ikonerna överst på folks Instagramprofiler? Där det står höjdpunkter? För sisådär ett år sedan dök möjligheten upp att ”nåla