Back to life

Hej hörrni! Glad september!

Jag tänker mest försöka ignorera det faktum att det är en evighet mellan varje blogginlägg därför det äääär så tråkigt att läsa bloggar där personen ber om ursäkt för hur dålig bloggare hon (ja, det är bara tjejer) är i varenda jävla inlägg.

Med det sagt. Förlåt att jag är en dålig bloggare.

Vet du vad det är? Jag lägger sån enorm press på mig själv när det gäller bloggen. Att varenda inlägg måste vara sådär tippelitopp och så skjuter jag upp även de här vardagsinläggen jag vill skriva och helt plötsligt är de en vecka gamla och DET vill ju ingen läsa och så prokrastinerar jag lite till.

Ja du hör ju.

Förra veckan avslutade jag min sjunde lanseringsvända av Social Brand Lab och imorrn släpps första modulen. Jag får faktiskt lite back to school-vibbar!

Så glad att jag bestämde mig för att ”drippa” modulerna (alltså släppa en modul i veckan) istället för att släppa allt på en gång, förra gången gjorde det verkligen hela kursen och alla deltagare mer sammansvetsade och jag kände att jag fick bättre kontakt med dem? Än om alla körde sitt eget race och så var alla på helt olika plats redan andra veckan.

Så imorrn släpps första modulen. Och i veckan ska jag facilitera studiegrupper och första liven är sen på torsdag. Så kul och SÅ SKÖNT att jag inte bygger kurs den här gången. I våras när jag gjorde den här typen av släpp byggde jag ju om kursen samtidigt så spelade också in en ny modul varje vecka. Alltså jag var så sönderstressad och hade sån kreativ ångest att det var inte sant.

Jag ska berätta lite mer om hur lanseringen gick i en YouTube-video som kommer. Vi ska ha möte i veckan, jag och mitt lilla team och ”debriefa”, alltså sammanställa alla siffror och insikter kring hur det gick och sen kommer den videon.

I slutet av lanseringen blev jag också sjuk! Min första rediga förkylning på flera år. Jag har inte varit sjuk sen jag hade covid över jul men ärligt talat, sedan jag vaccinerade mig har jag blivit lite slapp med rekommendationerna. Tvättar inte alls händerna eller handspritar lika ofta. Så jag får ju skylla mig själv. Fördelen med all handhygien kring covid är så klart att även andra virussjukdomar hölls på armlängs avstånd. Tills nu.

Jag var på loppisrunda med mamma och Anna och Vilmer i slutet på förra veckan (därav outfiten med ”Aunticorn”-tröjan 😎) och det var säkert i den vändan jag fick det. Tog ju på en massa prylar som andra tog på och pussade på Vilmer som säkert andra pussat på och ja, du vet.

Blev sjuk på måndagen. De tre första dagarna var hemska. Jag bara låg i soffan och sträckkollade säkert en säsong av Grey's Anatomy. Eller sov. Eller båda samtidigt. Dels tackar jag min lyckliga stjärna för att jag inte blev sjuk på söndagen då jag skulle hålla mitt sista webinar. Dels måste de som såg min live Q&A på tisdag kväll blivit lite rädda för febermonstret framför dem. Men jag vill ändå avsluta lanseringen vettigt och stängde på tisdag kväll klockan 22.

Onsdagen gjorde jag ca noll knop och på torsdagen började livet vända.

Åh jag har så mycket jag vill uppdatera er om. Vi hörs snart igen. Lovar.

PS. Byxorna är nya. Från Simply Be/Zalando. Älskar dem.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hej från Stockholm!

God söndag från huvudstaden! Jag är i Stockholm i helgen. Nätverkar lite och träffar vänner, äter gott och dricker champagne i hotellbarer. Allt det där

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast ”Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.

Frost

Jag har känt mig lite off sedan jag kom hem till Stockholm igen. Låg på energi och driv. Stressad. Gud, jag känner att jag skriver

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och