Jag är vaccinerad!!

Jag är vaccinerad!!

Jag är fullvaccinerad! Tog andra dosen idag och det känns SÅ BRA.

Jag har lite huvudvärk och är lite öm i armen men det är ju inget att orda om. Så var det ju när man tog stelkrampssprutan i sexan med.

När jag klev in i curlinghallen på Skyttis idag, där vaccinationerna sker i Övik, kändes det lite läskigt och lite högtidligt. Läskigt för att uppställningen av det hela kändes väldigt militärsjukhus eller naturkatastrof eller något liknande.

Men högtidligt för att det är ändå historiskt. Vi är med när historia skrivs. Och efter allt vi kollektivt gått igenom de senaste 18 månaderna så är det snart över. Hoppas jag. Jag var så pepp att jag sjöng för full hals hela vägen hem i bilen!

Foto 2021-05-20 14 19 34

Foto 2021-05-20 14 25 09

Jag fick första dosen för sex veckor sedan, den 20 maj. Och så andra dosen idag!

Är kanske lite för tidigt att uttala mig om biverkningar men förutom nämnda huvudvärk och ont i armen vid sticket så har jag haft noll sådana. Kanske beror det på att jag ju faktiskt haft covid, eller så blev det bara så. Vem vet med allt det här. Jag tackar och tar emot i alla fall.

För mig var det aldrig något att fundera på, om jag skulle vaccinera mig eller inte. Det är en sjävklarhet. Kan man så bör man. Och inte bara för sig själv utan för alla där ute som faktiskt riskerar att dö av sjukdomen.

Och för att jag vill kramas igen.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Crazy Smoothie Workshop

Reklamsamarbete med Medborgarskolan Ni som hängt här ett tag vet att jag inte är en fena på att laga mat. Jag är faktiskt ganska totalt

Vlogg: Häng med på trädgårdsfix!

Den är här! Den bästa tiden på året är framför oss och i vår har jag för första gången någonsin en alldeles egen trädgård att

Vad gör jag för miljön egentligen?

”Det blir nog varmt igen men inte den där härliga värmen vi hade förra veckan!” Jag rycker till av vad meterologen säger under väderleksrapporten. Han