Jag är vaccinerad!!

Jag är fullvaccinerad! Tog andra dosen idag och det känns SÅ BRA.

Jag har lite huvudvärk och är lite öm i armen men det är ju inget att orda om. Så var det ju när man tog stelkrampssprutan i sexan med.

När jag klev in i curlinghallen på Skyttis idag, där vaccinationerna sker i Övik, kändes det lite läskigt och lite högtidligt. Läskigt för att uppställningen av det hela kändes väldigt militärsjukhus eller naturkatastrof eller något liknande.

Men högtidligt för att det är ändå historiskt. Vi är med när historia skrivs. Och efter allt vi kollektivt gått igenom de senaste 18 månaderna så är det snart över. Hoppas jag. Jag var så pepp att jag sjöng för full hals hela vägen hem i bilen!

Foto 2021-05-20 14 19 34

Foto 2021-05-20 14 25 09

Jag fick första dosen för sex veckor sedan, den 20 maj. Och så andra dosen idag!

Är kanske lite för tidigt att uttala mig om biverkningar men förutom nämnda huvudvärk och ont i armen vid sticket så har jag haft noll sådana. Kanske beror det på att jag ju faktiskt haft covid, eller så blev det bara så. Vem vet med allt det här. Jag tackar och tar emot i alla fall.

För mig var det aldrig något att fundera på, om jag skulle vaccinera mig eller inte. Det är en sjävklarhet. Kan man så bör man. Och inte bara för sig själv utan för alla där ute som faktiskt riskerar att dö av sjukdomen.

Och för att jag vill kramas igen.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Yrke: Influencer

Mitt bokomslag!

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page och “Yrke: Influencer” Hörrni. Idag är en helt galet spännande dag. För idag går min bok

Första veckan i februari

Äntligen är det slut på årets tristaste månad! Eller är januari lite som måndag? På ett sätt blääää men på ett sätt lite nystart och