Tre bra saker med mitt liv

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag har legat totaldäckad i feber så har inte hunnit svara på alla kommentarer tidigare men nu så! Jag är så glad att ni är lika peppade som jag över den här förändringen och att jag får dela den med er. Ni är de bästa kompisarna alltså! 💕

Jackie taggade in mig i den här fina utmaningen och efter den här lyckoinjektionen känner mig så glad att skriva om peppiga saker! Let's do it!

Tre bra saker med mina dagar

 • Att jag får bestämma hur de ska se ut precis som jag vill. Klockan är snart två på natten när jag skriver det här men jag skriver bäst då och då kan jag göra det och kliva upp klockan 10 imorgon istället. Så himla lyxigt.
 • De är väldigt varierade! En dag kan jag ha flängdag på stan med möten och lyxiga events och en annan kan jag sitta hemma i mina pyjamasbyxor vid datorn hela dagen. Ombyte förnöjer!
 • Jag kan jobba från i stort sett var jag vill. Jag tar bara med mig datorn och hepp så är jag på jobbet. Det är banne mig superlyxigt.

Tre bra saker med mig

 • Jag är duktig på att lyfta andra, att ge genomtänkta komplimanger och inte hålla tillbaka när jag tycker någon har gjort något bra. Eller bara är bra. Jag blir innerligt glad av att göra andra glada, jag älskar att jag har den egenskapen, den gör livet så mycket bättre.
 • Jag är i grunden en optimistisk person som genuint tror att saker kommer ordna sig. Jag har inte alltid varit det utan har lärt mig att vara det, vilket betyder att det går. Man behöver inte gå omkring och vara surmulen. Det är trist och tar jättemycket energi.
 • Jag är duktig på att hämta energi i små saker. Som nu när Leia ligger bredvid mig och sover. Hon andas så himla mysigt när hon sover och det lugnar mig. Typ sånt. Eller regndroppar på granbarr, en hackspett som pickar i en stam eller solkatter på väggen.

Tre bra saker i mitt liv

 • Mina pälsbarn, Leia och Silver. Vad hade jag gjort utan mina djur? Deras sällskap är allt för mig. Som singel och egen företagare hade jag varit vansinnigt ensam utan dem.

 

 • Jag har otroligt många smarta kvinnor i min närhet, vänner som inspirerar mig, som inte tar skit och gör sin egen grej. Det är otroligt inspirerande och ger mig mod och kraft. Älskar er.
 • Min familj. Det är klyschigt men utan deras stöd – och främst min mammas – hade jag nog inte heller vågat vara så modig (dumdristig) som jag är ibland.

Tre bra saker det här året

 • Att jag tog beslutet att kliva ner från VD-rollen i InoS. Det var asjobbigt men jag förstår – och då är jag ändå fortfarande inne i den förändringen – att det var ett av mitt livs viktigaste beslut. För mig själv.
 • Den här vintern har faktiskt varit helt magisk. All snö, det har varit så vackert att det gjort ont i mig! Och att jag har fått spendera så stor tid av den vintern i Övik har varit så himla underbart.
 • Det här året har ju inte pågått så superlänge ännu men jag måste säga att Winter Workation i Åre inte var fy skam alltså!

Hoppbild på Skotertur

Tre bra saker med bloggande

 • Alla dessa magiska människor jag har träffat via mitt bloggande, jag har slutat räkna dem för länge sedan för det är ungefär hela min bekantskapskrets these days. Så många kreativa, smarta, driftiga brudar, det är en ära att ha dem kring sig.
 • Att jag väldigt ofta får sätta mig när och sätta ord på hur jag känner. Det är självterapi som jag nu faktiskt ägnat mig åt de senaste 17 (!!) åren och jag har nog kommit fram till både en och annan bra grej genom just bloggandet.
 • Att jag har ett arkiv av mitt liv. Det blir ju faktiskt så. Hur hade jag annars haft koll på vad jag har gjort med mitt liv och hur jag har mått? Jag är så tacksam till mig själv för detta livsdokument. Bra jobbat Linda. *klapp på axeln*

Va mysigt det här var! Nu tycker jag att Alex,  Vanja och Flora ska ge sig själv lite kärlek! <3

Ett svar

 1. Åh blir så glad av detta inlägg och +1 på alla anledningar varför bloggande är bäst. Självterapi låter ju som en underdrift i mitt fall iofs, haha snarare offentlig självrannsakan. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)