Naked

Kan man få jetlag av en timmas tidsskillnad? För jag tror att jag har det. Kom hem från Finland tidigare idag och är så in i bomben svintrött. Litegrann som när det blir sommartid eller vintertid, kastar omkull hela min vecka! Snälla säg att det inte bara är jag?

Idag tänkte jag bjussa på ett underbart ytligt tips och det är ett av mina bästa läppstift just nu!

Urban Decay Naked

Minns du när jag var hemma hos Evelina och spelade in vår collab? Då gav hon mig ett gäng läppstift som hon inte var så förtjust i, riktiga lyxläppisar från Urban Decay. Det är ett sånt där übercoolt märke som jag har några enstaka produkter från men egentligen skulle vilja köpa hela sminkhyllan. Så jag blev SÅ glad över den här presenten!

Urban Decay Naked

Ett av de stiften har blivit mitt absolut favoritläppy på senare! Det heter Naked, är ett krämläppstift och har den där perfekta nudefärgen som drar åt rosa (de som drar åt gult ser förjävliga ut på mig).

Urban Decay Naked Urban Decay Naked

Titta bara! Det är sådär perfekt krämigt och ger tillräckligt mycket färg för att det ska hända något men inte så mycket att det ser skit ut om du råkar måla utanför. Således fungerande att applicera utan spegel!

(Försökte hitta en bild där jag har på mig läppstiftet för att visa hur fint det är men no such luck. Så du får helt enkelt lita på mig. Superfint på riktigt.)

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sex dagar i Stockholm

Men titta vad jag hittade bland mina utkast här i bloggy – ett alldeles bortglömt inlägg från när jag var i Stockholm för ganska precis

En utflykt till Genesön

Det är lördag. Jag har klänning på mig. Solen skiner och jag har varit ute och sprungit i skogen med Leia. Familjen är här, vi