Video: The Perfect Base med Evelina Forsell

Video: The Perfect Base med Evelina Forsell

I måndags spelade jag in en collab med fantastiska Evelina Forsell (ni kanske minns Evelina, hon vann ju Nordic Face Awards som jag var på i höstas). Jag var hemma hos henne hela eftermiddagen och vi hann spela in hela tre videos – de två ovan (en till hennes kanal och en till min) och även ett avsnitt till ”Tips från Influencercoachen” som kommer längre fram!

På min kanal sminkar Evelina mig och ger sina bästa tips om hur man gör en grym bas! Och på hennes kanal pratar vi feminism och blir en aning (ganska mycket) upprörda på de som vägrar kalla sig feminister. Hopp och kik!

Ska vi kika lite hur det såg ut bakom kulisserna? 🙂

Evelina har ju en superstor YouTube-kanal med fokus på smink PLUS att hon är makeup-artist. Det betyder också att hon har SKITMYCKET smink. Jag var som ett barn på julafton – SÅ KUL! Bordet blev dock en anings kaosartat.

Leia var så klart med! Hon var mycket förtjust i Evelinas fluffiga matta. Det är något med Leia (eller hundar generellt?) och fluffiga mattor. Skit i soffan liksom – MATTA!

Någonstans mitt i filmandet uppstod finanskris. Eller, rättare sagt, det var momsdeklarationsdag och Evelinas redovisningskonsult hetsade henne att leta kvitton. Så då gjorde vi det en stund. Någonstans här lessnade Leia också och slocknade på sängen.

Sedan passade jag på att prova alla Evelinas kronor och posera framför spegeln.

Det var svinkallt i lägenheten så jag fick låna Evelinas sovsockor som hennes mamma stickat (virkat?). Så fint!

I NEEDZ den där ringlighten. Needz hela setupen faktiskt. Inklusive sminket.

Himla fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Galaklar

Idag går det inte superfort, livet. Jag försöker ta in gårdagen och sover typ hela dagen i världens godaste hotellsäng och äter godis. Ni ska

Uppdatering om Leia

Det är måndag och den här helgen har varit all the feels. Om du hängt med så vet du att jag var med Leia akut

Vlog: Hemmafix & bokskrivande

Här kommer äntligen en ny vlogg från en helt vanlig lördag när jag gick i skogen med Leia, städade och skrev färdigt min bok. Precis

Att engagera sig politiskt

Redan för fyra år sedan var jag öppen här på bloggen med att jag röstar på Centerpartiet. I år står jag på valsedeln. Nummer 39

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!