Video: The Perfect Base med Evelina Forsell

Video: The Perfect Base med Evelina Forsell

I måndags spelade jag in en collab med fantastiska Evelina Forsell (ni kanske minns Evelina, hon vann ju Nordic Face Awards som jag var på i höstas). Jag var hemma hos henne hela eftermiddagen och vi hann spela in hela tre videos – de två ovan (en till hennes kanal och en till min) och även ett avsnitt till ”Tips från Influencercoachen” som kommer längre fram!

På min kanal sminkar Evelina mig och ger sina bästa tips om hur man gör en grym bas! Och på hennes kanal pratar vi feminism och blir en aning (ganska mycket) upprörda på de som vägrar kalla sig feminister. Hopp och kik!

Ska vi kika lite hur det såg ut bakom kulisserna? 🙂

Evelina har ju en superstor YouTube-kanal med fokus på smink PLUS att hon är makeup-artist. Det betyder också att hon har SKITMYCKET smink. Jag var som ett barn på julafton – SÅ KUL! Bordet blev dock en anings kaosartat.

Leia var så klart med! Hon var mycket förtjust i Evelinas fluffiga matta. Det är något med Leia (eller hundar generellt?) och fluffiga mattor. Skit i soffan liksom – MATTA!

Någonstans mitt i filmandet uppstod finanskris. Eller, rättare sagt, det var momsdeklarationsdag och Evelinas redovisningskonsult hetsade henne att leta kvitton. Så då gjorde vi det en stund. Någonstans här lessnade Leia också och slocknade på sängen.

Sedan passade jag på att prova alla Evelinas kronor och posera framför spegeln.

Det var svinkallt i lägenheten så jag fick låna Evelinas sovsockor som hennes mamma stickat (virkat?). Så fint!

I NEEDZ den där ringlighten. Needz hela setupen faktiskt. Inklusive sminket.

Himla fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

Sommarfredag i Stockholm

Hello world! Idag hänger jag i Göteborg och pratar på ”Världens farligaste möte” på Liseberg. Jag och Sanna gick ut på stan och käkade när

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp