Våra tungor smakar våld och en stund i New York

Våra tungor smakar våld och en stund i New York

Foto 2019-08-20 21 41 41

När jag var i Stockholm sist hade jag också turen att få närvara på Saga Beckers bokreleasefest av hennes debutroman ”Våra tungor smakar våld” (annonslänk). Festen ägde rum i en källarlokal off Drottninggatan i Peter Englunds ateljé och det var som att kliva rakt in i (ett väldigt varmt) New York.

Dessa enorma källarlokaler rymmer inte bara ateljé utan också verkstad, perukmakeri, kostymförråd, musikstudio och fotostudio och det känns verkligen som att kreativiteten BOR här.

Foto 2019-08-20 23 21 35

Saga var så klart på plats, fabulous as ever!

Jag och Saga träffades när jag jobbade med Stockholms filmfestival 2014 och hon var nominerad till årets Rising Star för filmen ”Nånting måste gå sönder” (som hon sedan, som första transkvinna, vann en Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll för).

Foto 2019-08-20 21 58 54

Hon signerade boken och skrev ”lev i alla dina hjärtslag” vilket jag tyckte var så rackarns fint.

Foto 2019-08-20 21 52 03

På kalaset hittade jag finaste Rebecka och fick kramas med Paulina. Dessa kvinns som jag har runt mig alltså, så tacksam för deras badass-het och att den förhoppningsvis gnuggar av sig på mig.

Foto 2019-08-20 22 13 22

Paulina och Sanna passade på att ösa kärlek över Peter Englund, kreatör extraordinär.

Foto 2019-08-20 21 41 49

Här befann vi oss i ett par timmar, drack vin, pratade konst och fläktade med regnbågsfärgade solfjädrar. Och sedan klev vi ut på gatan och så var vi tillbaka i Stockholm igen.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Helgen då sommaren kom

Hej måndag! Hej juni! I helgen kom verkligen sommaren till Eldsmark! Över 20 grader (upp mot 25!) och strålande sol och jag som inte gillar

Lite vardagsglädje med Jossan & Vanja

Förra måndagen fick jag spendera en alldeles fantastisk timme med två av mina favoritpersoner i den här sociala medier-världen. Nämligen Josefin och Vanja! De här

Hallå Videohjälpen!

Hallå hej vänner! Nu gör jag något så unikt som att LIVEBLOGGA! Alltså det är ju inte supersuperlive utan typ en timme efter bilderna togs