Våra tungor smakar våld och en stund i New York

Foto 2019-08-20 21 41 41

När jag var i Stockholm sist hade jag också turen att få närvara på Saga Beckers bokreleasefest av hennes debutroman “Våra tungor smakar våld” (annonslänk). Festen ägde rum i en källarlokal off Drottninggatan i Peter Englunds ateljé och det var som att kliva rakt in i (ett väldigt varmt) New York.

Dessa enorma källarlokaler rymmer inte bara ateljé utan också verkstad, perukmakeri, kostymförråd, musikstudio och fotostudio och det känns verkligen som att kreativiteten BOR här.

Foto 2019-08-20 23 21 35

Saga var så klart på plats, fabulous as ever!

Jag och Saga träffades när jag jobbade med Stockholms filmfestival 2014 och hon var nominerad till årets Rising Star för filmen “Nånting måste gå sönder” (som hon sedan, som första transkvinna, vann en Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll för).

Foto 2019-08-20 21 58 54

Hon signerade boken och skrev “lev i alla dina hjärtslag” vilket jag tyckte var så rackarns fint.

Foto 2019-08-20 21 52 03

På kalaset hittade jag finaste Rebecka och fick kramas med Paulina. Dessa kvinns som jag har runt mig alltså, så tacksam för deras badass-het och att den förhoppningsvis gnuggar av sig på mig.

Foto 2019-08-20 22 13 22

Paulina och Sanna passade på att ösa kärlek över Peter Englund, kreatör extraordinär.

Foto 2019-08-20 21 41 49

Här befann vi oss i ett par timmar, drack vin, pratade konst och fläktade med regnbågsfärgade solfjädrar. Och sedan klev vi ut på gatan och så var vi tillbaka i Stockholm igen.

Gillar du inlägget? Klicka på hjärtat! 0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Leave a comment

Lämna en kommentar

Du kanske också är sugen på att läsa:

La Julia 50 år

Idag fyller hon 50 år, kvinnan som egentligen är anledningen att jag är där jag är idag, att jag ens började med webbdesign och började bygga min första community –

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft värre onsdagar! Vissa lyssnade på

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna. Det var som att Moder