Glöggmingel på gräddhyllan

Glöggmingel på gräddhyllan

Jag får höra ganska ofta att folk tror att jag lever ett ganska spexigt liv. Flådigt sådär med glam och resor och mingel och tjofräs.

Sanningen är att mitt liv numera är otroligt oglammigt. För när man både bor, lever och jobbar hemifrån, där på landet där ingen ser en, då är sanningen att man lever ungefär i alla fall 80% av sitt liv i pyjamas. Åtminstone nertill, överdelen måste ibland bytas ut när man ska ha ett skypemöte eller köra en livesändning.

Därför blir man himla glad när man blir inbjuden på kalas, och inte vilket kalas som helst, utan inflyttningsfest/glöggmingel hos art dictatorn och mingeldrottningen Anna-Theresé (och Per då) i deras nya hus på gräddhyllan (den delen av Övik har kallats det sedan jag var barn så då är det lag).

191207 - Glöggmingel hos Per & AT

Så jag drog på mig en klänning, ett rött läppstift och de örhängen jag kunde hitta (alla mina smycken är fortfarande nowhere to be found efter flytten) och bad mamma om skjuts till Salmo. Som man gör när man är vuxen och bor på landet.

Väl där visade det sig att några av mina favoritpersoner i hela Övik var på samma fest så jag, som ärligt talat hade varit lite orolig för stelt mingel, fann mig i det goaste av gott sällskap.

A-T (gissar jag) hade också skrivit beskrivningar av alla gästerna så att man skulle lära känna varandra lite bättre, SÅ fin grej tycker jag!

Och värdparet var så klart snyggast som vanligt!

191207 - Glöggmingel hos Per & AT

De här två hängde jag med och skvallrade mest hela kvällen, Jennie och Linn. En influencer och nyhetschefen på lokaltidningen. Undrar om jag sa ”off the record” tillräckligt många gånger? 😅

Tack A-T och Per för en ljuvlig afton!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Eld och mörker och jättemycket dimma

Det är söndag och Sara och Katta har precis rullat nedför grusvägen från Kvaved och siktat söderut till sina respektive resmål. Jag har haft en

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år

Vlogg: Den stora rensningsdagen!

Skulle man kunna kalla detta för den första flyttvloggen? Det är i alla fall dags att börja rensa ut inför flytten till Norrland!

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här