Glöggmingel på gräddhyllan

Jag får höra ganska ofta att folk tror att jag lever ett ganska spexigt liv. Flådigt sådär med glam och resor och mingel och tjofräs.

Sanningen är att mitt liv numera är otroligt oglammigt. För när man både bor, lever och jobbar hemifrån, där på landet där ingen ser en, då är sanningen att man lever ungefär i alla fall 80% av sitt liv i pyjamas. Åtminstone nertill, överdelen måste ibland bytas ut när man ska ha ett skypemöte eller köra en livesändning.

Därför blir man himla glad när man blir inbjuden på kalas, och inte vilket kalas som helst, utan inflyttningsfest/glöggmingel hos art dictatorn och mingeldrottningen Anna-Theresé (och Per då) i deras nya hus på gräddhyllan (den delen av Övik har kallats det sedan jag var barn så då är det lag).

191207 - Glöggmingel hos Per & AT

Så jag drog på mig en klänning, ett rött läppstift och de örhängen jag kunde hitta (alla mina smycken är fortfarande nowhere to be found efter flytten) och bad mamma om skjuts till Salmo. Som man gör när man är vuxen och bor på landet.

Väl där visade det sig att några av mina favoritpersoner i hela Övik var på samma fest så jag, som ärligt talat hade varit lite orolig för stelt mingel, fann mig i det goaste av gott sällskap.

A-T (gissar jag) hade också skrivit beskrivningar av alla gästerna så att man skulle lära känna varandra lite bättre, SÅ fin grej tycker jag!

Och värdparet var så klart snyggast som vanligt!

191207 - Glöggmingel hos Per & AT

De här två hängde jag med och skvallrade mest hela kvällen, Jennie och Linn. En influencer och nyhetschefen på lokaltidningen. Undrar om jag sa “off the record” tillräckligt många gånger? 😅

Tack A-T och Per för en ljuvlig afton!

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kändislistan

Lånad av Sandra. Favoritkändis: Julia Roberts. Inte en överraskning för de in the know. Manlig kändiscrush: Jag tycker George Clooney är fasligt charmig. Ryan Reynolds är jävligt

Skaffa barn själv – var börjar man?

När jag påbörjade min resa mot att skaffa barn själv hade jag tekniskt sett inte bestämt mig för om jag ville ha barn. Jag har