En torsdag ur systemkamerans lins

En torsdag ur systemkamerans lins

Nu ni, nu är det classic blog vibe. Vi snackar vardagsblogg – IDAG – och bilder tagna med systemkameran?! Jag minns inte sist 80D:n fick hänga med ut och leka, den har mest stått i sovrummet och väntat på action det senaste året. Ja, norrskensaction dårå. Har sovrummet i norr och älskar att kunna fota från sovrummet och slippa stå ute i snön och frysa. Life hack!

I alla fall, idag har det varit torsdag, hela dagen! Och för mig betydde det åtaganden i den stora staden. Mådde piss när jag vaknade och övervägde att ställa in men lyckades på något sätt ta mig samman och övertala mig själv att, en dag i staden med personer jag tycker om, det var precis vad jag behövde.

Första stoppet var för att kika på ett kontor! Jag har aldrig haft ett riktigt kontor, bara suttit på co-working space och detta skulle betyda ett eget kontorsrum! Eventuellt kommer jag dela med några vänner men det känns ändå på ett helt nytt sätt. Att få komma hemifrån och åka till ett eget kontor, det känns liksom lite mer på riktigt.

Och jag har redan en vän som sitter på samma kontorshotell och hon har den mest fantastiska svärmorstungan på sitt rum, så den fastnade på bild. Och gatan där kontoret är – STORgatan, det är ju stort.

Sedan var jag bjuden på lunch hemma hos Mia, som jag nog kommer dela kontor med. Hon har extremt gröna fingrar och hennes majs är typ snart klar att skörda? Älskar samplanteringen med sallad blir som en fin bukett!

Och så fick vi någon slags fantastisk burgare med karamelliserad lök och nån egengjort fantastisk majonäs som hon gjort? Att komma till Mia är som att gå på gourmetrestaurang. Du kanske kommer ihåg hur jag och Jenny blev bortskämda med 40-årsmiddag? Det var Mia det! (Kan vi göra om det snart tack?)

Jonas och Torsten var med också. Torsten var lite sur för han fick sitta i koppel för att han drog iväg till grannen en sväng.

Jag undrar om man kan bli bättre värdinna än den här personen. Tror ej det. Luna höll med.

Sen kom en efterrätt med. Hemgjord glass. ”Så klart” skrattade både jag och Jonas. Något annat väntar man sig inte hos Mia. Och kolla – är rätt säker på att hon gjort mönstret på brickan med!

Jag vill också ha en anka i min trädgård. Hej hej ankan!

Sen åkte jag till Jenny! Hon jobbar på kommunikationsavdelningen på kommunen nuförtiden och då får man nöjet att flyga drönare vid stans gratiskonserter. Så vi testflög lite och jag gav lite tips. Typ hur man inte kraschar i havet och så. (Ja, det har hänt.)

”Hmmm… vad betyder den här siffran?” 😅

Sen åkte jag och hjälpte min morbror lasta på morfars gamla snickarbänk och ett altanbord på ett släp som ska komma till mig imorgon! Älskar de skatter som finns hos släkten och de inte använder. Då ”lånar” jag så länge!

Och sen åkte jag hem, tittade på Kardashians, fortsatte frysa in jordgubbar (köpte 15 kartonger igår så det tar en stund) och kom ihåg att ställa ut soptunnorna på rätt dag. Och så tog jag en bild på mig själv eftersom det inte gjordes på hela dagen.

Va KUL det var att blogga med systemkamerabilder igen! Eller vad tycker du?

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att engagera sig politiskt

Redan för fyra år sedan var jag öppen här på bloggen med att jag röstar på Centerpartiet. I år står jag på valsedeln. Nummer 39

40+ och singel – hur känns det?

Det är lite lustigt men efter 14 år som singel ser jag mig ändå som en ”förhållandetjej”. Kanske är det för att jag nästan konstant var i ett mellan åldern 16-26? Kanske.

Men nu sitter jag här. Precis passerat 40-strecket och ungefär så singel man kan bli. Och hur känns det?

Clubhouse betalprogram

Vill du tjäna pengar på Clubhouse?

Vill du tjäna pengar på Clubhouse? I ett blogginlägg igår meddelade Clubhouse att man nu sjösätter sitt första betalprogram. Tillsammans med betaltjänsten Stripe ska man