Långa, korta februari

Långa, korta februari

Hej och välkommen till en ny månadsrecap! Den här gången är det februari jag har att bjuda på och allt det som hör därtill.

Februari har genom tiderna legat väldigt långt ner på min lista av favoritmånader men har de senaste året (kanske till och med i år!) klättrat allt högre. Februari är kallt och vackert och på de lite mer milda dagarna (mindre än -10) kan man åka skidor eller annan typ av snölek. Toppen ju!

Men du tycker jag att vi tittar på just den här februarin, 2022.

Februari började som det gjort de senaste fyra åren nu – med lansering av Social Brand Lab! Och så här kan det se ut när jag sitter framför datorn, redo att riva av ett webinar.

Härom dagen berättade jag här på bloggen om några av sakerna jag lärde mig av den här, min åttonde lansering. Du kan läsa om det här!

Sista kvällen körde jag och Jackie en två timmar lång live på Instagram då vi pratade om kursen, svarade på frågor och så skrev jag upp alla namn, på dem som registrerat sig, på post-it-lappar och hängde upp på väggen! De hänger fortfarande där och kommer få göra det till deras examen.

Och så veckan efter så körde jag en debrief med hela teamet, så underbart att ha så många i gänget under lanseringar!

Februari var också månaden då jag anammade en ny hobby – att måla med akryl! Det är SÅ befriande och härligt men tyvärr också associerat med rätt mycket prestationsångest, jag vill ju att det ska bli BRA på en gång. Och därför märker jag att jag drar mig för att plocka upp penseln, något som känns jättetråkigt.

Får ta det på nästa terapisession.

Februari bjöd på en hel del utomhus (hurra!). Både näräventyr på gården med mackgrillen men även skidåkning med tillhörande semlor med min lilla extrafamilj.

Och så snöade det. Herrejösses vad det snöade. Nu när jag skriver detta är det april och det snöar fortfarande och nu är jag ärligt talat rätt less på det. Det är fortfarande en daglig kamp att hitta fram till hönshuset.

Om det är något magiskt den här vintern bjudit på så är det norrsken. SOM det har bjussats på norrsken. Så pass mycket att jag de sista gångerna knappt orkade plocka fram kameran för att jag hade blivit lite blasé? Skäms på mig. Verkligen.

Detta var första gången jag såg norrsken OVANFÖR mig. Oftast är det ju i norr, mot horisonten. Men denna vinter har det varit i både öst, norr och väst och rakt ovanför, något man inte är bortskämd med här nere i mellersta norrland.

Mitt sovrum ligger i norr så jag har kunnat sitta i sängen och fota norrskenet från fönstret. Såna stunder känner jag verkligen i hela mig hur lyxigt mitt liv är. Sådana kvällar drar man inte ner rullgardinen.

Som du vet är det ju valår! Och sedan sisådär ett år är jag aktiv i Centerpartiet här i Örnsköldsvik. Jag tänker att jag ska skriva ett eget inlägg om det, om att bli politiskt aktiv, om varför just Centerpartiet och att jag faktiskt står på listan – skulle det vara spännande att läsa?

Den här bilden kan vara något av det gulligaste jag har sett på vovvarna. Som skavfötters! Och så en bild på mig på en rätt vanlig onsdag.

Lite ovanlig var den onsdagen faktiskt. Jag var i stan! Och jag åt en semla! Och fick träffa Jennie! Det är ju en lite bättre onsdag.

En del skidor blev det ju! Som den här fredagen då jag hakade på Jenny och barnen som hängde i Bjästabacken på friluftsdag. Jag åkte med Jenny och Siv i barnbacken, vågade mig inte på släpliften. 🙈 Det var då det också började kännas kul med slalom igen.

Och sen så avslutade jag februari i Friluftsbyn med wifey, Sara. Det var Pond Hockey och jag åkte pyttelitet flygplan och fick hänga med en av mina bästa personer en kväll.

Och det var februari!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa: