En av de bästa egenskaperna

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen! Det är verkligen helt vansinnigt häftigt!

Min kära vän Jonna Jinton ska alltså uppträda på Fotbollsgalan ikväll i TV4! För dig som inte vet så är hon – förutom en fantastisk fotograf, konstnär och smyckesdesigner – också sångerska! Hennes kulningsvideo har setts över 19 MILJONER på Facebook och hon jobbar också på en skiva!

När jag såg på hennes Instagram story igår att hon skulle uppträda i Globen ringde jag henne och hon låg på sitt hotellrum i Stockholm efter soundcheck och vi pratade om det här vansinnigt coola och om allt fantastiskt som händer i hennes business.

En av de egenskaper som jag gillar bäst i mig själv är hur jag genuint kan glädjas åt andra människor. Hur lycklig jag kan bli i själen när det går bra för någon jag tycker om.

Det gör verkligen livet så mycket härligare, att inte bara kunna vara glad och tacksam över de bra saker som händer i mitt eget liv utan också rida på andras lyckovågor och stärka och glädjas med dem i deras framgångar. Delad glädje blir verkligen dubbel glädje och ger enormt med energi medan känslor som avundsjuka och missunnsamhet bara tynger ner.

 

Jonna Jinton, Louise Nordahl

Jonna, jag och vår gemensamma vän Louise Nordahl (som det också går rackarns bra för just nu med Mumbo Jumbo) på lanseringen av Influencers of Sweden.

Det här är också en av anledningarna att jag älskar mitt jobb, att stötta och hjälpa andra företagare och influencers i sina resor. Jag får så mycket energi av deras framgångar så det blir också som min egen framgång!

Åh, känner du måndagspeppen!! Nu kööööör vi!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tre nya TV-serier jag testat

Jag har spanat in lite nya TV-serier som har haft premiär i USA nu på senaste. Tänkte du kanske ville höra vad jag tyckte om

Tre bra saker med mitt liv

Alltså jag är HELT tagen av alla underbara kommentarer på mitt inlägg om att jag flyttar hem till Övik. Fan va fina ni är!! Jag