7 bilder från 7 dagar i Övik

God söndag kära vänner! Eller god och god, jag har spenderat ett och ett halvt dygn i feberfrossa, snor, huvudvärk och hostat upp mina lungor så jag har väl haft godare dagar egentligen. Det är helt vansinnigt hur ont man får i kroppen av att bara ligga ner nästan oavbrutet i så många timmar.

Men sjukstuga mitt i första vårdagen (arrrgh!!) blir ju ingen gladare av så jag tänkte att vi kikar på min vecka i Övik istället! Ni vet ju att jag var i Umeå på en författarträff men vad hittade jag på resten av veckan? Jo, bland annat det här:

1803 - Övik

Övik, fina Övik. Hon bjöd på sol och strålande blå himmel mest hela veckan jag var på plats, det kan man ju inte gnälla över!

1803 - Övik

Jag hade några möten nere på stan, både med två byråer som jag hoppas jobba med när jag flyttar upp och med en tjej som jag hoppas få jobba med på InoS redaktion, alltså, hon ska jobba med att samordna skribenter till InoS sajt.

1803 - Övik

Coffice går utmärkt även i Övik, speciellt efter att Espresso House flyttade in med obegränsat WiFi och massor med eluttag!

1803 - Övik

Sedan så hängde jag så klart en massa i skogen med. Jag och rådjuren (spåren ovan). Jag tycker så jädra synd om dem just nu, det är liksom över en meter snö ner till marken där de vanligtvis äter, hur överlever de?? Och finns det något man kan göra för att hjälpa?

1803 - Övik

Det var inte så väl upptrampat i skogen så Leia fick kämpa på när snön nästan var lika hög som hon men hon var SÅ glad och nöjd även om hon här ser lite blyg ut. Du får ta mig på orden.

1803 - Övik

De här ”krambjörkarna” är mina favoritträd i mammas skog. De står preciiis intill varandra och har liksom växt runt varandra så när det blåser så är det som att de pratar. Fint tycker jag.

1803 - Övik

Och det var min vecka i Övik!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ordet hälsa säger mig ingenting längre

Jag spyr på ordet hälsa. Det är verkligen ett så sjukt uttjatat ord som tappat all form av innebörd och kraft. Det känns bara överpeppigt

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var

Vlogg: Rensar i mitt barndomshem

Ni kanske minns att jag i november var hemma i Övik och hjälpte till att rensa upp i mitt barndomshem? Det står nu tomt och