Have yourself a merry little Christmas

Have yourself a merry little Christmas

Foto 2018-12-24 14 22 41

GOD JUL!

Jag hoppas att du haft en fin julafton med familj och vänner (eller på något annat sätt, så länge du är nöjd!), själv har jag firat traditionsenligt hemma hos mamma med familjen och tagit det väldigt lugnt. Ungefär så här har det sett ut!

Foto 2018-12-24 11 12 03

Jag kom till mamma redan igår, vi hade uppesittarkväll med sällskapsspel och imorse när jag klev upp hade mamma lagat tomtegröt som intogs tillsammans med skinkmackan. Så gott!

Och så kommer de enorma silverskedarna fram på jul också, de som är så stora att de knappt får plats i munnen? Då känner jag mig som en liten person igen, lite mysigt.

Foto 2018-12-24 14 54 46

Jag har räknat till minst 11 sådana här tomtar-med-mössan-över-ögonen i mammas vardagsrum och jag förstår henne, de är ju toksöta! Den här är en av mina favoriter för mössan känns fjäll.

Foto 2018-12-24 14 52 41

Vi åt tidigare än vanligt i år eftersom Anna och hennes kille skulle vidare till hans familj på kvällen. Missade Kalle och hela den grejen men fick det här finfina julbordet istället. Åh vad jag älskar julmat! Och kandelabrar. Så bra att di två går så bra ihop!

Foto 2018-12-24 14 57 20

Hela gänget på plats! Sedan förra året har vi förlorat en deltagare (Annas pappa) men två nya har tillkommit (Annas pojkvän och Rogers flickvän) så det var härligt trångt runt bordet. The more the merrier!

Foto 2018-12-24 14 57 25

Leia satt ungefär så här hela middagen. Fast mest under bordet vid mormors plats, mormor är hennes bästa mål med sitt tiggande, går hem varje gång. Slank ner både julskinka, kalvsylta och en och annan köttbulle där!

Min älskade lilla pälsboll. Usch så onöjd hon var med sin juldräkt men SÅ SÖT. Så det var värt lite onda ögat. Den åkte dock av efter cirka 7 starka minuter.

Foto 2018-12-24 15 47 14

Jag gjorde flätor! Både min egen och Annas. Annas är ju då en aning tjusigare pga, well, jag kunde se något när jag gjorde den? Jag frågade på Instagram Stories vem de trodde hade gjort dem och 60% svarade Anna? Inklusive några av mina bästa vänner?? En aning kränkt av detta.

Vi hade kommit överens om att inte ha några julklappar men Roger och Tanja hade hittat den perfekta muggen till mig i Sollefteå så den fick jag. Älskar den?! Samt whiskey som jag hade beställt när de var utomlands, haha! Och så vann jag 120 spänn på triss (totalt på två lotter), ändå en winning julafton!

Ett svar

  1. Så fin jul, ❤️🎄 dock undrar jag lite personligen över varför jag exempelvis instinktivt svarade att det var Anna som gjort flätorna 😂 man borde ju förstått att det var svårare att göra på sig själv hence du har gjort dem. Well well, skyller på julölen 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är på tapeten?

ÄNTLIGEN! Jag har fått mitt vardagsrum tillbaka! Om du har hängt med sedan jag flyttade in i mitt alldeles egna hus i somras så vet