För ett par veckor sedan låg snön fortfarande på marken och nu är det grönt! Det smäller verkligen bara till när våren kommer och jag hinner på riktigt inte med mentalt. Men idag åkte luktärtorna ner i jorden och sedan ett par veckor tillbaka så puttrar sådderna på min fina hembyggda odlingshylla uppe i gästrummet.

Jag passade samtidigt på att trycka ned ett par palettbladssticklingar i jorden när jag ändå var på gång.

Är det bara jag som inte kan beskära ett palettblad utan att sätta några sticklingar? Det känns så bortkastat!

Jag köper sedan några år tillbaka mina luktärtor från Cecilia Wingård som är en riktig konnässör på ämnet. Det känns alltid extra bra att stötta en riktig eldsjäl med mina pengar.

Min vän Hanna Wendelbo har i år ett så fint samarbete med Larsviken där hon har valt ut sina favoriter och illustrerat dem till förpackningarna. Jag beställde några online och köpte också några extra när jag var på trädgårdsmässan i Umeå.

Bland annat får jag i år prova på en av Hannas egna favoriter – Pennhill Watermelon. En annan heter ”Linda's Baby”. Ska bli spännande att se vad det blir! 😉

Rabatten har rensats (fast det behövdes typ inte för det hade hönsen löst), stenkanten lagts i ordning och ett nytt hönsskydd är på plats. Om jag inte nätar så får ingenting vara kvar! Tanken är att jag ska näta in hela köksträdgården men så långt har jag inte kommit än.

Om ganske exakt en månad så kommer det explodera här hemma när allt ska planteras ut. Längtar!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Annandagen

Efter två veckor i covid-bubblan bestämde jag mig för att det var dags att våga sig ut i världen igen – feberfri och med minimala

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett