På besök hos Snickarglädjen

Foto 2020-03-10 12 09 29

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga. Där hälsade en sprudlande men lite försiktig (och längre än jag trodde) Johanna mig välkommen.

Vi satte oss i hennes bil och åkte en halvtimme rakt ut på den västgötska vischan till hennes drömhus i “Brrrödddarp” (som egentligen stavas Broddarp). Och jösses vilken idyll. Vilken dröm. Vilken människa.

Jag skulle hälsa på Johanna i ganska precis fem timmar och eftersom vi aldrig träffats förut så visste jag inte riktigt hur det skulle vara. Kanske skulle det bli tryckt, lite obekvämt?

Men alltså, jag hann inte ens tänka tanken. SWOOSH sa det bara och plötsligt var det dags att åka till stationen och vi hade inte ens hunnit äta lunch!

Foto 2020-03-10 11 36 57

Men vi hann äta semla. Prata hätskt om influencerbranschen och odling, starta igång Johannas maillista och skratta brallorna av oss när vi insåg att vi har samma snuskiga humor.

Och så hann vi podda. Vilket någonstans var hela poängen med (eller i alla fall ursäkten till) besöket. Det är kanske ett av de bästa avsnitt jag gjort. Och som så många andra av mina poddavsnitt (en sådan YNNEST), en början på vad jag tror kan bli en väldigt fin vänskap.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. HUR kan jag ha missat Johannas blogg, den hamnar i läslistan på Bloglovin’ direkt. Vet inte om jag blir inspirerad eller ENDAST avis av hennes kök? HUS alltså. Vilken dröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Glöggmingel på gräddhyllan

Jag får höra ganska ofta att folk tror att jag lever ett ganska spexigt liv. Flådigt sådär med glam och resor och mingel och tjofräs.

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska “hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på “Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag

Klämdag

Så här spenderar vi Valborg i den här pälsbarnsfamiljen. Kramar kameror, tittar på Madam Secretary (har en hel säsong kvar så håll ut!) och återhämtar