Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉

(För dig som är ny här så har jag alltså haft en – ibland något sporadisk – podcast de senaste fyra åren där jag intervjuar några av Sveriges bästa influencers. Jag har dock inte släppt ett enda avsnitt sedan i somras.)

Det är SJUKT kul att vara tillbaka och återupptäcka denna magiska lyssnarskara som podden faktiskt har som lojalt väntat och väntat. Och tillbaka är jag – med ett lite nytt format! Jag kommer fortsätta med dessa fantastiska gäster men jag kommer också mixa in lite soloavsnitt, alltså avsnitt med bara mig där jag pratar om ett specifikt ämne och har en liten ”minitraining”.

Första avsnittet släpptes förra måndagen och där pratar jag om de fem viktigaste sakerna du måste tänka på om du vill blir influencer. Och i måndags släpptes årets första avsnitt med en gäst! Och inte vilken som helst – Claudia Galli Concha!

Claudia Galli Concha

Vi spelade in avsnittet i fredags över Skype och det gick förvånansvärt bra, nästan inga störningar alls, så skönt! Claudia satt i ett skumt konferensrum i sitt lägenhetskompex i LA och jag satt i mitt vardagsrum/kontor. Samma lika liksom!

Vanja, Claudia och Josefin

Vi träffades i oktober på Josefin och Vanjas bokrelease och jag fick då veta att Claudia lyssnat på alla avsnitt av We Are Influencers (!!!) och bara väntade på min inbjudan att gästa. Och jag var ju inte sen att haka på den! Som du kanske minns om du hängt med länge så fangirlade jag ju loss över Claudia när hon var med i Let's Dance för 100 år sedan och jag var där och hängde backstage med stylisten. Och nu är liksom cirkeln sluten på något fint vis. <3

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka fyra

HEJ bloggkompisar! Hur mår ni? Jag vet, jag ligger så rackarns efter med bloggen och har också en liten bloggexistentiell kris just nu (jag har

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker

Sjutton bilder från februari

Glad söndag! Eller glad och glad. Ska jag vara helt ärlig har jag varit rätt kärv i humöret hela dagen. Högst oklart varför. Kollade så