We Are Influencers är tillbaka!

Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉

(För dig som är ny här så har jag alltså haft en – ibland något sporadisk – podcast de senaste fyra åren där jag intervjuar några av Sveriges bästa influencers. Jag har dock inte släppt ett enda avsnitt sedan i somras.)

Det är SJUKT kul att vara tillbaka och återupptäcka denna magiska lyssnarskara som podden faktiskt har som lojalt väntat och väntat. Och tillbaka är jag – med ett lite nytt format! Jag kommer fortsätta med dessa fantastiska gäster men jag kommer också mixa in lite soloavsnitt, alltså avsnitt med bara mig där jag pratar om ett specifikt ämne och har en liten ”minitraining”.

Första avsnittet släpptes förra måndagen och där pratar jag om de fem viktigaste sakerna du måste tänka på om du vill blir influencer. Och i måndags släpptes årets första avsnitt med en gäst! Och inte vilken som helst – Claudia Galli Concha!

Claudia Galli Concha

Vi spelade in avsnittet i fredags över Skype och det gick förvånansvärt bra, nästan inga störningar alls, så skönt! Claudia satt i ett skumt konferensrum i sitt lägenhetskompex i LA och jag satt i mitt vardagsrum/kontor. Samma lika liksom!

Vanja, Claudia och Josefin

Vi träffades i oktober på Josefin och Vanjas bokrelease och jag fick då veta att Claudia lyssnat på alla avsnitt av We Are Influencers (!!!) och bara väntade på min inbjudan att gästa. Och jag var ju inte sen att haka på den! Som du kanske minns om du hängt med länge så fangirlade jag ju loss över Claudia när hon var med i Let's Dance för 100 år sedan och jag var där och hängde backstage med stylisten. Och nu är liksom cirkeln sluten på något fint vis. <3

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Bild för uppmärksamhet

För första gången sitter jag här och skriver undan andan i halsen. Klockan är snart halv elva en onsdagskväll och jag sitter i sängen med

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!