Fyra av mina bästa midsomrar

Glad midsommar!

Jag tänker vi inleder denna årets längsta dag (ÄLSKAR att sommarsolståndet och midsommarafton sammanfaller i år) med att kika tillbaka på fyra av mina bästa midsomrar genom tiderna.

2011

Midsommar 2011 Midsommar 2011

2011 hade jag på mig bordsduksklänning med ”free hugs”-pin och firade midsommar i en lägenhet i Östberga utanför Stockholm med en massa twittrare. Minns du #Bleckan-tiden? Detta var på peaken av den, kan man säga. Nog också senast jag fick hångla på midsommar. Dock inte mot någon gärdsgård. 🙃

Festen pågick från fredag förmiddag till söndag kväll och vi dansade på soffor, drack vin på balkongen och hade så jädra, jädra trevligt. Det var en underlig tid och vi var verkligen i en bubbla men fan vad jag hade det fint i den bubblan.

Jag vloggade också från tillställningen, kolla in videon här!

2013

2013 firade jag för första gången midsommar med midsommargeneralen själv – Sara Öhman. Vi var i hennes hemstad Bollnäs och det var blommor och kransar och sill och nubbe och tradition för hela slanten.

Jag tog också potentiellt min bästa bild någonsin på Johan och hans hund Enzo.

Så klart vloggade jag även detta år – kolla in videon här!

2015

Midsommar 2015 Midsommar 2015 Midsommar 2015

2015 kom nog den mest idylliska midsommaren av de alla, hittills. Den spenderades i Nordingrå och, ja, ni ser ju. Det går typ inte att bli bättre än så här.

Och här är videon! 😁Den har liksom allt! Midsommarstång, nubbe, små grodorna OCH BAYWATCH! #mustsee

2018

Förra året firade jag en regnig midsommar i Friluftsbyn med Sara (så klart), Anna och Jerry. Halva nöjet med midsommar är att se hur Sara blir som ett barn, hon älskar ÄLSKAR verkligen midsommar. Mest av alla högtider på hela året. Mer av något annat någonsin potentiellt. Så jag är så klart extra glad att jag får fira med henne i år igen!

Här är vloggen från förra året!

Ha en underbar midsommar, återkommer med rapport (eller häng på med IG Stories)!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Om att skaffa barn. Själv.

Igår fyllde jag 38 år. Och nu har jag bestämt mig. Jag vill ha barn. Det här beslutet är något som är långt ifrån självklart

I min iphone

Vilka appar har jag i min iPhone?

Såg att Sandra gjorde ett sådant här inlägg om sin telefon härom veckan och tyckte det var lite kul så nu härmapar jag och visar