Vecka 29 | På berg och bryggor

Förra veckan hängde jag också i Övik och i en backe och på en massa berg!

Några favoriter från veckan:

170717 - Hill Climb i Härnösand

Måndag ⇢ Veckan började med att jag och mamma åkte till Härnösand för att lajva funktionärer när morbror Roger ställde till med biltävling. Jag fick det ärofyllda uppdraget att hålla ordning på tiderna och skicka ner till speakern. Det kan hända att jag tokade till det lite men bara lite.

170717 - Hill Climb i Härnösand

Dagens kontor. Lite mer växtlighet än vanligt. Och lite mer bilbatterier än vanligt men jaja.

170717 - Hill Climb i Härnösand

I pausen passade Roger på att njuta av solen.

Loppis Ådalen

Efter att bilarna brummat klart och pokalerna delats ut åkte vi till Kramfors och gick på loppis. Å HERRE vad prylar det fanns där. Och fina prylar! Dock visste de också hur man tog betalt så jättemycket fyndande blev det inte.

Middag Trattoria Nevia

På kvällen fick jag stilla både mitt Jessica-behov och mitt Italien-behov när jag fick testa stans bästa Italienare – Trattoria Nevia. Roger följde också med!

Middag Trattoria Nevia

Parmesan nom nom!

Foto 2017-07-19 11 07 30

Onsdag ⇢ Den här dagen var det ju Sara-dagen som började med att jag klättrade uppför ett berg som ligger bakom garaget i Kvaved och hittade den här utsikten. Tänka sig att den varit där i alla år och jag inte hittat den förrän nu. Och resten av Sara-dagen har ni ju redan sett!

Fredag ⇢ Blev en anings trött på Kvaved en sväng (hur det nu går till) och åkte ut till Tennviken och låg på en brygga en stund.

170721 - Grillkväll i Kvaved

Sedan grillade vi på kvällen och Anna agerade grillmästare. Passar det inte henne otroligt bra?

170721 - Grillkväll i Kvaved

Och så bjöd Leia på sin finaste sida i gyllene timmen.

170723 - Genesön
170723 - Genesön
170723 - Genesön

Söndag ⇢ Veckan avslutades med en tur ut till Genesön och upp på ett berg som bjöd på en alldeles vidunderlig utsikt. Och ett hopp på en brygga. För att jag kan.

Blandade tankar från veckan:

» Det är fan svårt att skriva bok. Att sätta sig ner, utan distraktioner, men också utan inspiration som strömmar, och bara skriva. Det kräver disciplin och det är en jädra utmaning för mig. Men jag älskar det!

» Behöver jag kanske på riktigt lite semester i sommar med? Det lutar liksom åt att jag inte riktigt kommer få det. Sådan där inget-inbokat-på-en-vecka-sova-hela-dagen-semester. En resa i september kanske? Italien? Ja tack.

Tipselitips!

» [[ reklam ]] Måste ju tipsa att om du nu blir PRO-medlem i Influencers of Sweden så får du en kurs på köpet! Missa inte att bli medlem i världens bästa community, jag älskar verkligen dessa människor!

» Jag har hittat en ny favvoblogg – Fitnessfeministen! Hon lyfter tungt och lägger upp bilder på sin fabulösa kropp och skriver om varför kroppspositivism behövs. Älsk!

» Den nya doktorn (Doctor Who), den 13:e i ordningen, offentliggjordes i veckan och äntligen får vi se en kvinna i rollen. Jag ser så sjukt mycket fram emot detta, jag anar succé!

Förra året då?

» Förra året var Sara på besök och vi hängde i Kvaved och jag forgot how to cat. 

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Som en varm kram av Moder Natur

Skottland. Hon är så vacker att jag får stora dåndimpen efter varje krön. Det känns som att Moder Natur både flexar musklerna samtidigt som hon

Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Inlägget innehåller annonslänk för Bokus & Livsstilsbibeln Happy Monyay, kompis! Det är väl inte mer än passande att inleda denna måndag med att berätta om

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln “Årets Landsbyggare” i kategorin “Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en