God tisdag vänner!

Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här året redan? Läste precis någon som refererade ”nu” som ”början av året”. Och det måste vi väl ändå passerat?

Nåja. Så här såg min sista vecka i april ut i alla fall!

Foto 2020-04-22 11 57 13

Mickan kom förbi och så satt vi vid mitt underbara köksbord och jobbade tills jag fick panik över att min skärm på laptopen är sååååå liten (jämfört med min enorma stationära dator) och så flyttade vi in till kontoret istället och Mickan fick sitta vid mitt sminkbord och jobba.

Mikaela hjälper mig med Facebookannonsering under mina lanseringar, SÅ skönt att inte behöva gräva ner sig i alla de detaljerna, är ju en hel djungel.

Foto 2020-04-22 23 00 48

De här två alltså. Två vita djur och bara mörka möbler och kläder. Menmen.

Men titta på dem! Det är NÄSTAN så de sover sked! Nääästan! Nära nu. De ska bara fatta varandras kroppsspråk först.

Foto 2020-04-23 20 51 28

Så här såg min gräsmatta ut för inte ens två veckor sedan. Nu är snön BORTA och jag har till och med lagt ut pallkragarna och börjat förbereda odlingen. JIPPI!

Foto 2020-04-24 08 50 53

En liten tussilago hade kämpat sig upp. Nu kryllar det bokstavligt i dikena av dem. ÄLSK.

IMG_7452

Nu börjar också årstiden fylld av magiska solnedgångar i samma veva som man ska gå i säng. Älskar detta så mycket.

IMG_7473

En söndag kom mamma och morbror Roger och vi eldade bråte och ris i eldtunnan som redan praktiskt nog stod på plats.

IMG_7475

IMG_7480

För att effektivisera bakade jag ”hastbullar” medan de andra jobbade på gården. Motivationen ökar fantastiskt många procent när man vet att nybakta bullar väntar.

IMG_7486

Jag använde Fredriks recept som du hittar här. Kan du ana att jag hade kardemummaKÄRNOR som jag MORTLADE alldeles SJÄLV när jag bakade?! Helt sjukt. Hade även förkläde och kände mig vansinnigt huslig.

Foto 2020-04-25 16 11 51

Bevis.

IMG_7468

Den här veckan gjorde jag också ungefär sju tusen livesändningar. Webinar och Instagram lives och så allt en gång till. Så här såg min standarduppsättning ut när jag körde IG Live. Sjukt PRO.

Foto 2020-04-29 15 24 11

Så här såg jag ut när jag körde ett av webinaren, förra onsdagen. Man måste ju passa på och ta örti selfies när man känner sig lite fräsig.

Foto 2020-04-29 04 55 50

Så här såg världen ut klockan fem en morgon när jag vaknade av OH MY GOD LIGHT. Hon är tjusig Moder Jord.

Foto 2020-04-29 20 16 38

Och så avslutade jag april med att säga HEJ och välkommen till Lilly som flyttat in hos Mickan och Linus. Hon lärde känna mig genom att bita mig i läppen med sina valptänder och bita kärleksfullt på mina skor. Vi ska nog bli kompisar.

Foto 2020-04-29 20 15 19

Hennes nya favoritgrej den dagen var att klämma sig in under vardagsrumsbordet och voffa lite. Jag tyckte det var skitsött medan de curlande valpföräldrarna blev SÅ oroliga att hon skulle fastna och DÖ därunder typ. Gulligt med hönsiga valpföräldrar ändå.

Och det var april! Nu gör vi vår va?

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ettårskalas!

I torsdags fyllde Influencers of Sweden ett år och det firade vi i fredags med kalas på kontoret! Det blev något slags superspontant ettårskalas och

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för

En av de bästa egenskaperna

Ikväll sjunger Jonna i Globen. Kan du fatta det?! Det kan inte riktigt jag. Hennes första framträdande som artist och hon gör det i Globen!

65. Ebba Kleberg von Sydow

Ebba Kleberg von Sydow är inget mindre än en legend i bloggvärlden. Hon började sin bloggkarriär redan 2004 på Expressen, där hon jobbade som journalist med att innovera fredagsbilagan. Sedan dess har hon kunnat lägga till titlar som författare…

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!