Sista veckan i april.

God tisdag vänner!

Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här året redan? Läste precis någon som refererade ”nu” som ”början av året”. Och det måste vi väl ändå passerat?

Nåja. Så här såg min sista vecka i april ut i alla fall!

Foto 2020-04-22 11 57 13

Mickan kom förbi och så satt vi vid mitt underbara köksbord och jobbade tills jag fick panik över att min skärm på laptopen är sååååå liten (jämfört med min enorma stationära dator) och så flyttade vi in till kontoret istället och Mickan fick sitta vid mitt sminkbord och jobba.

Mikaela hjälper mig med Facebookannonsering under mina lanseringar, SÅ skönt att inte behöva gräva ner sig i alla de detaljerna, är ju en hel djungel.

Foto 2020-04-22 23 00 48

De här två alltså. Två vita djur och bara mörka möbler och kläder. Menmen.

Men titta på dem! Det är NÄSTAN så de sover sked! Nääästan! Nära nu. De ska bara fatta varandras kroppsspråk först.

Foto 2020-04-23 20 51 28

Så här såg min gräsmatta ut för inte ens två veckor sedan. Nu är snön BORTA och jag har till och med lagt ut pallkragarna och börjat förbereda odlingen. JIPPI!

Foto 2020-04-24 08 50 53

En liten tussilago hade kämpat sig upp. Nu kryllar det bokstavligt i dikena av dem. ÄLSK.

IMG_7452

Nu börjar också årstiden fylld av magiska solnedgångar i samma veva som man ska gå i säng. Älskar detta så mycket.

IMG_7473

En söndag kom mamma och morbror Roger och vi eldade bråte och ris i eldtunnan som redan praktiskt nog stod på plats.

IMG_7475

IMG_7480

För att effektivisera bakade jag ”hastbullar” medan de andra jobbade på gården. Motivationen ökar fantastiskt många procent när man vet att nybakta bullar väntar.

IMG_7486

Jag använde Fredriks recept som du hittar här. Kan du ana att jag hade kardemummaKÄRNOR som jag MORTLADE alldeles SJÄLV när jag bakade?! Helt sjukt. Hade även förkläde och kände mig vansinnigt huslig.

Foto 2020-04-25 16 11 51

Bevis.

IMG_7468

Den här veckan gjorde jag också ungefär sju tusen livesändningar. Webinar och Instagram lives och så allt en gång till. Så här såg min standarduppsättning ut när jag körde IG Live. Sjukt PRO.

Foto 2020-04-29 15 24 11

Så här såg jag ut när jag körde ett av webinaren, förra onsdagen. Man måste ju passa på och ta örti selfies när man känner sig lite fräsig.

Foto 2020-04-29 04 55 50

Så här såg världen ut klockan fem en morgon när jag vaknade av OH MY GOD LIGHT. Hon är tjusig Moder Jord.

Foto 2020-04-29 20 16 38

Och så avslutade jag april med att säga HEJ och välkommen till Lilly som flyttat in hos Mickan och Linus. Hon lärde känna mig genom att bita mig i läppen med sina valptänder och bita kärleksfullt på mina skor. Vi ska nog bli kompisar.

Foto 2020-04-29 20 15 19

Hennes nya favoritgrej den dagen var att klämma sig in under vardagsrumsbordet och voffa lite. Jag tyckte det var skitsött medan de curlande valpföräldrarna blev SÅ oroliga att hon skulle fastna och DÖ därunder typ. Gulligt med hönsiga valpföräldrar ändå.

Och det var april! Nu gör vi vår va?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

8 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skottland!!

Just nu är jag helt bisarrt pepp för jag och min familj har precis bokat en resa i sommar till ett av mina drömresmål –

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina