Storstadsliv dag 2; podderi, Rosendal och kristallfest

Storstadsliv dag 2; podderi, Rosendal och kristallfest

Det blev tisdag i Stockholm (den 18:e närmare bestämt) och efter frukost lämnade jag hotellet och hoppade på bussen mot Östermalm.

Foto 2021-05-18 09 25 02

De kan symmetri på Östermalm, det är då ett som är säkert.

Foto 2021-05-18 11 11 23 (1)

Jag skulle nämligen spela in ett avsnitt av Ofiltrerat med Fia! Du kan lyssna på det här.

Foto 2021-05-18 11 22 53

Efteråt hoppade hon på sin supermoderna cykel (med noll växlar och där man måste sätta en hårsnodd runt byxbenet för att det inte ska fastna i kedjan) och jag tog spårvagnen tillbaka till Djurgården och hotellet.

Klockan blev tolv så jag och mamma checkade ut, men vi hade fortfarande ett gäng timmar att slå ihjäl innan vi skulle hämta upp Luna (!!!) så vi tog en promenad längre upp på Djurgården.

Foto 2021-05-18 12 41 32

Och landade här – i Rosendals trädgård! Ääääälskar den här uppställningen med småvaser och snittblommor, måste eventuellt göra något liknande här hemma.

Foto 2021-05-18 13 59 03

Vi åt lunch under äppelträd och sedan promenerade vi förbi den här installationen (?) där det står ”this is a corner of a larger field”. Vi heter ju Hörnfeldt i efternamn så det kändes som att en bild var ett måste. Jag har ju en bild på mig framför den från när jag var där med Sanna en gång men hittar den inte nu.

Foto 2021-05-18 14 01 34 (1)

Jag köpte med mig några plantor hem, blir spännande att se om de överlever sommaren.

Foto 2021-05-18 15 12 28

Och så fick jag feeling och körde åt helt fel håll (vi skulle till Älvsjö men hamnade i Häggvik) hemma hos Ebba och hennes fantastiska vind!

The Soul Pharmacy

Ebba driver The Soul Pharmacy och säljer hela maaagiska kristaller. Hon är också min elev så vi har snackat massor på Instahram och jag har kollat in hennes livesändningar så att få komma upp på vinden och tafsa på alla underbara kristaller var som julafton!

The Soul Pharmacy

Jag plockade på mig liiiite för mycket (eller kan det bli för mycket?) och sedan satt vi i bilkö i en halvtimme innan vi hämtade Luna! Men det får ni se i ett annat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Två bloggare kom till Kvaved

I tisdags kväll lagom till att solen började sänka sig över Kvaved kom Katarina och Helena till byn för att hälsa på i några dagar.

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina

Skaffa barn själv – var börjar man?

När jag påbörjade min resa mot att skaffa barn själv hade jag tekniskt sett inte bestämt mig för om jag ville ha barn. Jag har

73. Anna María Larsson/Dnilva

Anna María Larsson har bloggat iöver 10 år men du kanske känner igen henne från TV-programmet Superskaparna där hon kom på andra plats våren 2017. Anna María har länge varit en framstående profil inom DIY-kretsar och tog efter Superskaparna e…