Jag gästar “Ofiltrerat” med PT-Fia (igen!)

Jag var med i Fias podd “Ofiltrerat” första gången i februari (avsnitt 130). Det var en ganska professionell Linda, uppstyrd men sårbar och lite sådär öppen kring sånt som inte alltid känns så bra (okej kanske inte superproffsig men helt okej).

När jag var i Stockholm förra veckan frågade Fia om jag ville vara med igen och, om man säger så, det där seriösa skeppet seglade ganska omgående.

Jag och Fia har lärt känna varandra ganska bra det senaste halvåret, något som märks väldigt tydligt i det här avsnittet. Jag glömde uppenbarligen bort att folk skulle lyssna i efterhand. 🙈

Men jag bjuder på det! Vi lägger grunden för samtalet i Fias nya tatuering “tillit, kåtslag och lek” som hon tatuerade samtidigt som jag (kommer bilder!) förra måndagen och sedan gick det bara utför. Ämnen som företagande, mod och den kvinnliga runken avhandlades och vi pratade också om varför man onanerar och jag tipsar om mina bästa sexleksaker.

Så. You have been warned. Men jag tycker ändå själv det blev väldigt kul! Och informativt.

Lyssna direkt HÄR eller där poddar finns!

+1

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast “Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.

Linda Hörnfeldt

Influencers – ett gäng bedragare?

När man trodde att man hade bäddat ner frågan kring om influencer är ett ”riktigt” yrke (vad nu det är) så väcks den åter igen

Jag har blivit moster!

Jag har blivit moster!  I onsdags kväll kom han, via akut kejsarsnitt (allt gick bra egentligen, han försökte bara komma ut på ett extra bökigt