Vad fan håller jag på med?! 38 – Nya insikter, London och mindfulness

Efter två veckors uppehåll är jag och Alex tillbaka med “Vad fan håller jag på med?!”. Alex har varit i Tyskland med en supersjuk Mio, jag har varit i London och ändå blir det bara en kvickispodd för de här två entreprenörsstjärnorna (moahahaha) får fan inte ihop sina kalendrar så pass att de kan synka en timme i veckan!

Bild från Internet i Fokus i våras.

Nu har vi ju faktiskt poddat ett helt år och om man då slår ut de 38 avsnitten vi gjort på 52 veckor så betyder det att vi poddat åtminstone tre veckor av fyra varje månad! Ändå helt okej för två virrpannor som inte kan planera sin tid kan jag tycka.

Sedan undrar jag var vårt 1-årskalas är. Alex?

Lyssna på senaste avsnittet här nedan!

 

PS. Alex har förresten blivit nominerad till Årets Inspiratör i Blogg.se's Bloggpris – in och rösta vettja! 

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hallå vecka tolv!

God måndag kväll! Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet.

Nyhetsmorgon

Datasaker på nyhetsmorgon

Hej hörrni! Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – “Yrke:

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Promenad ut till ön

I slutet av mars, när isen fortfarande var en halvmeter tjock men solen börjat värma, åkte jag ut till Hornön för att ta en promenad