Vad fan håller jag på med?! 38 – Nya insikter, London och mindfulness

Efter två veckors uppehåll är jag och Alex tillbaka med “Vad fan håller jag på med?!”. Alex har varit i Tyskland med en supersjuk Mio, jag har varit i London och ändå blir det bara en kvickispodd för de här två entreprenörsstjärnorna (moahahaha) får fan inte ihop sina kalendrar så pass att de kan synka en timme i veckan!

Bild från Internet i Fokus i våras.

Nu har vi ju faktiskt poddat ett helt år och om man då slår ut de 38 avsnitten vi gjort på 52 veckor så betyder det att vi poddat åtminstone tre veckor av fyra varje månad! Ändå helt okej för två virrpannor som inte kan planera sin tid kan jag tycka.

Sedan undrar jag var vårt 1-årskalas är. Alex?

Lyssna på senaste avsnittet här nedan!

 

PS. Alex har förresten blivit nominerad till Årets Inspiratör i Blogg.se's Bloggpris – in och rösta vettja! 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Eld och mörker och jättemycket dimma

Det är söndag och Sara och Katta har precis rullat nedför grusvägen från Kvaved och siktat söderut till sina respektive resmål. Jag har haft en

En ovälkommen överraskning

Glad fredag! Det regnar i Eldsmark och jag sitter framför datorn och läser bloggar, just nu snöat in på Krickelins och insuper renoveringsinspiration och inredning.

Fredagstipsiga länkar!

Hej kompis! Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med