Vad fan håller jag på med?! 38 – Nya insikter, London och mindfulness

Efter två veckors uppehåll är jag och Alex tillbaka med “Vad fan håller jag på med?!”. Alex har varit i Tyskland med en supersjuk Mio, jag har varit i London och ändå blir det bara en kvickispodd för de här två entreprenörsstjärnorna (moahahaha) får fan inte ihop sina kalendrar så pass att de kan synka en timme i veckan!

Bild från Internet i Fokus i våras.

Nu har vi ju faktiskt poddat ett helt år och om man då slår ut de 38 avsnitten vi gjort på 52 veckor så betyder det att vi poddat åtminstone tre veckor av fyra varje månad! Ändå helt okej för två virrpannor som inte kan planera sin tid kan jag tycka.

Sedan undrar jag var vårt 1-årskalas är. Alex?

Lyssna på senaste avsnittet här nedan!

 

PS. Alex har förresten blivit nominerad till Årets Inspiratör i Blogg.se's Bloggpris – in och rösta vettja! 

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skatten som är skogen

Det är fredag och julen står onekligen för dörren. För första gången i livet har jag varit i skogen (Kvaved) och sågat ned en egen

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft