Vad fan håller jag på med?! 38 – Nya insikter, London och mindfulness

Vad fan håller jag på med?! 38 – Nya insikter, London och mindfulness

Efter två veckors uppehåll är jag och Alex tillbaka med ”Vad fan håller jag på med?!”. Alex har varit i Tyskland med en supersjuk Mio, jag har varit i London och ändå blir det bara en kvickispodd för de här två entreprenörsstjärnorna (moahahaha) får fan inte ihop sina kalendrar så pass att de kan synka en timme i veckan!

Bild från Internet i Fokus i våras.

Nu har vi ju faktiskt poddat ett helt år och om man då slår ut de 38 avsnitten vi gjort på 52 veckor så betyder det att vi poddat åtminstone tre veckor av fyra varje månad! Ändå helt okej för två virrpannor som inte kan planera sin tid kan jag tycka.

Sedan undrar jag var vårt 1-årskalas är. Alex?

Lyssna på senaste avsnittet här nedan!

 

PS. Alex har förresten blivit nominerad till Årets Inspiratör i Blogg.se's Bloggpris – in och rösta vettja! 

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag har blivit moster!

Jag har blivit moster!  I onsdags kväll kom han, via akut kejsarsnitt (allt gick bra egentligen, han försökte bara komma ut på ett extra bökigt

Uteserveringspremiär!

Igår kom våren till Stockholm på riktigt. Eller till MITT Stockholm i alla fall. 17 grader varmt, vårkappan åkte på, sneakers prydde tassarna och det

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag