Bakom kulisserna: Fotografering och redigering av min nya headerbild!

Bakom kulisserna: Fotografering och redigering av min nya headerbild!

2020-10-29 - Varvsberget

För vad som känns som ett halvår sedan (i alla fall en vintertid sedan) hände det att ett par fotografer och en praktikant baxade upp ett skrivbord, en massa böcker och några mattor på Varvsberget i centrala Örnsköldsvik. Varför kan man fråga sig?

Jo, jag och en av de sagda fotograferna hade fått för oss att vi skulle skapa en ny profilbild till mig. Eller, as far as profilbilder goes så kanske det var lite att ta i. Men som grunden i mitt nya visuella varumärke kändes det minst sagt rimligt.

2020-10-29 - Varvsberget

Det var en solig och kall dag i oktober och solen var på väg ner. Jag hade kört livesändningar så hade inte varit med och riggat hela härligheten utan gled in som en riktig diva när det var dags för mig att ta plats på scenen.

2020-10-29 - Varvsberget

Jonas var med och skötte ljuset!

2020-10-29 - Varvsberget

Och bakom kameran stod mästaren Elin! Runt omkring låg en jädra massa rekvisita som blivit dissad och bland den fanns en stol som Jonas praktikant satt och var hundvakt på.

2020-10-29 - Varvsberget

Och så satt jag här och poserade till solen gick ner och jag frös rumpan av mig.

Och hur allt såg ut (samt fotograferandet av hönsen och redigeringen) kan du se i rörligt format här:

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

36 timmar i Stockholm

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med

I sommar vill jag drömma

Och herregud vilken ångest jag har haft. Sedan midsommar ungefär har jag varit en fot inne, en fot utanför. Petat i allt möjligt men inte fått

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så