Bakom kulisserna: Fotografering och redigering av min nya headerbild!

2020-10-29 - Varvsberget

För vad som känns som ett halvår sedan (i alla fall en vintertid sedan) hände det att ett par fotografer och en praktikant baxade upp ett skrivbord, en massa böcker och några mattor på Varvsberget i centrala Örnsköldsvik. Varför kan man fråga sig?

Jo, jag och en av de sagda fotograferna hade fått för oss att vi skulle skapa en ny profilbild till mig. Eller, as far as profilbilder goes så kanske det var lite att ta i. Men som grunden i mitt nya visuella varumärke kändes det minst sagt rimligt.

2020-10-29 - Varvsberget

Det var en solig och kall dag i oktober och solen var på väg ner. Jag hade kört livesändningar så hade inte varit med och riggat hela härligheten utan gled in som en riktig diva när det var dags för mig att ta plats på scenen.

2020-10-29 - Varvsberget

Jonas var med och skötte ljuset!

2020-10-29 - Varvsberget

Och bakom kameran stod mästaren Elin! Runt omkring låg en jädra massa rekvisita som blivit dissad och bland den fanns en stol som Jonas praktikant satt och var hundvakt på.

2020-10-29 - Varvsberget

Och så satt jag här och poserade till solen gick ner och jag frös rumpan av mig.

Och hur allt såg ut (samt fotograferandet av hönsen och redigeringen) kan du se i rörligt format här:

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

En lanseringsvecka

Kolla, här är de! Ungefär hälften av de magiska människor som signade upp sig för Social Brand Lab förra veckan. Sedan fick jag skrivkramp och

Logfest

8 bilder från vecka 28

Hallå kompisar! Hur mår ni i värmen? Jag sitter i uterummet och har öppnat upp alla glasväggar men luften står helt still och jag rinner