Jösses så varmt det är idag! Termometern har klättrat upp runt 25-graderstrecket och nu börjar svettsäsongen. Haha! Som du nog redan vet är jag inget fan av värme utan håller mig helst i skuggan. ÅH som jag längtar efter att ligga på en filt under ett parasoll i Kvaved, sippa lemonad eller en kall öl och jobba!

Jag borde verkligen ta tag i flyttpackningen (om drygt tre veckor bär det av!) men som alltid vet jag inte var jag ska börja. Så jag prokrastinerar med att sätta om blommor och planera medlemsvårdsinsatser för InoS. Ändå produktiva saker!

Pelargonierna börjar blomma igen!

Leia är loj i värmen och orkar som mest tugga på ett ben men ligger helst på svalt golv och tupplurar.

Mina palettblad har gått helt bananas! Jag har inte satt om dem sedan jag planterade sticklingarna förra sommaren så det är ingen ordning på vilket håll de växer. Jag skulle vilja ha dem tajtare och ”buskigare”, hur gör man det?

Jag har varit riktigt hård när jag satte om mina pelargonier och kapade ner dem maximalt för de var så spretiga. Så nu börjar vi om igen! Ändå skön känsla även om det var lite sorgligt att slänga de långa krokiga stänglerna.

Nämen om man skulle ta tag i det där packandet. Mål för dagen – tre flyttlådor. Kan jag vara nöjd då?

7 svar

 1. Bästa tiden på året nu helt klart även fast det är varmt.

  När det gäller prokrastineringen: börja med det du vet att du inte kommer behöva vilket ju kan vara rätt så mycket:
  1. Packa ner köket: porslins/glas som du inte kommer använda. Du behöver ju inte ha allt.
  2. Vinterkläder och vinterskor
  3. Sängkläder och handdukar. Spara bara antal uppsättningar som du behöver.
  4. Pärmar och papper och allmänt tjaffs.
  5. Allt som står på hyllor som inte är det du använder i vardagen men andra prydnader och böcker.

  Så där ja. Nu är det bara att börja med någon av punkterna. Bestäm att du packar ett visst antal kartonger per dag så är du klar i ett kick.

 2. Jag packade ner en flyttkartong om dagen. Vet inte hur mycket saker du har men när jag bestämde mig för max en låda så blev det mycket lättare att hantera! 🙂 Spännande det där med Inos-medlemsgrejerna 😀

 3. jag klippte ner mitt palettblad (som växt så himla mycket på höjden men tappat alla blad typ 1,5 dm från jorden) för ett par veckor sedan. lämnade bara ett par korta grenar kvar i krukan och rotade kvistarna (vissa klippte jag i fler delar) i ett glas vatten, och nu har jag planterat ihop alla i en större kruka igen. på så sätt ser plantan så mycket buskigare ut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

Vecka 41 | Galaveckan

Förra veckan ägde ju Stora Influencerpriset rum och hela veckan cirkulerade kring det. När jag sitter här har jag blandade känslor kring kvällen, det finns

Till nya traditioner

God fortsättning! Förra julen var jag ju sjuk i Covid så i år bestämde jag att vi skulle slå på stort och ha julklappar igen!