Att coacha en deltagare i årets Robinson

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna Bergwall, 26 år, Stockholm, Biträdande jurist. Personlig sak: Gigantisk Roman

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter!

Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach. Hon skrev så här:

”Jag har nyligen upptäckt din verksamhet och tycker du är riktigt grym. Älskar din bok!

Jag är väl vad man skulle kunna kalla en mikroinfluencer. Jag har ca 10 000 följare. Men nu känner jag att jag helt tappat gnistan. Varje gång jag skriver ett inlägg tappar jag följare. Jag förstår inte vad som går fel. Sen har jag problemet att jag själv har ändrats ganska mycket genom åren och inte längre finner någon glädje i att skriva om de ämnen som mina följare vill läsa. Jag vet inte hur jag ska tänka kring det.

Så till min fråga, är det möjligt att boka rådgivning hos dig?”

Man ska veta att jag inte tar speciellt mycket coachingkunder. Jag har någon underlig prestationsångest när det kommer till just coachingkunder men blev så himla nyfiken på Hanna. En person som ändå lyckats få 10 000 följare men fastnat och inte kommer vidare. En väldigt spännande utmaning!

Så vi tog ett första möte i slutet på november och då berättade Hanna att hon skulle vara med i Robinson och ville ta ett omtag av sitt personliga varumärke innan dess. Så att hon skulle vara på ”rätt plats”, en plats där hon kände trygghet och styrka och PEPP, när det började rassla in nya följare (för let's face it, det kommer det).

Vi har sedan dess haft åtta sessioner (senast förra veckan) och Hannas utveckling har varit otrolig rolig att se och vara med på!

Några saker som Hanna och jag pratat om är:

  • Vad är hennes kärna? Vad vill hon åstadkomma med sin närvaro i sociala medier? Vi kom fram till att hennes roll som opinionsbildare är det hon brinner för och där ska fokus ligga.
  • En av de första sakerna Hanna gjorde var att ta hjälp av Maria (som gjort min visuella branding) för sitt visuella varumärke. Det har gjort enorm skillnad för hennes Instagramflöde och att hon nu inte fastnar när hon ska göra grafiska inlägg.
  • Till en början tappade Hanna en massa följare eftersom hon bytte nisch men nu tuffar det på uppåt och det är så roligt att se att det fungerar! Det var dock väldigt viktigt att se the BIG PICTURE eftersom det ibland var jobbigt att se siffrorna dala.

Nu har Hanna det mesta på plats och vet var hon ska och hur hon ska ta sig dit.

Jag bad Hanna skriva några ord om att bli coachad av mig och när jag fick detta blev jag lite gråtmild.

”Att bli coachat av Linda är fantastiskt roligt, utmanande och tufft! Precis som det ska vara. Hon låter en inte komma undan med dåliga ursäkter och hon ser till att man håller sig på rätt bana.

Våra sessioner är fyllda med skratt varvat med allvar. Och efter samtalen är jag alltid fylld med ny energi och fokus. Jag är oerhört tacksam att Linda ville coacha mig! Hon har haft avgörande betydelse för min karriär som influencer.”

Vill du också få min hjälp via coaching? Läs mer här!

2 svar

  1. Vad roligt och vilka fina ord du fick från henne! Förstår att du blir glad över det. 🙂 Vilken dröm det vore att bli coachad av dig. Det får kanske bli ett mål när jag kommit lite längre ur min sjukskrivning och vet vad jag vill göra mer konkret. Eller så är det just det jag skulle behöva hjälp att komma fram till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fem roliga saker jag ska göra i helgen

Bilder från när jag var på Rotsidan i Höga Kusten för någon vecka sedan. Foto: Katarina Wohlfart När vi hördes i början av veckan var

VLOG: Nu flyttar jag!

Vlog: Nu flyttar jag!

Här kommer nu min första flyttvlog! I den här vloggen får du följa med när jag besiktar mitt nya hus, skriver kontrakt samt packar ur

Lilla gumman att jag borde vara tacksam

”Jag är en tönt!” skriker Molly i mikrofonen och fnissar. ”Vem vill inte gå ut på en scen i 90 minuter och låtsas vara Beyonce?”

Sommarvloggvecka #1 – Myshelg i Skellefteå

I mörkaste november behöver vi lite ljus och pepp – därför bjuder jag på en sommarvloggvecka så här inför advent! Vi börjar i Skellefteå i