Lucka nummer 7: ”En ofiltrerad bild från idag”

Lucka nummer 7: ”En ofiltrerad bild från idag”

Datorn lever igen!! Jag tog den till datadoktorn på dStore i Skrapan och snubben där introducerade mig för det magiska kommandot cmd+R. Då hamnar man i något slags ur-rebootläge och kan välja att formatera dator, återställa från TimeCapsule eller ominstallera operativsystemet. Och det var ju där mitt krångel var!

Så nu har jag suttit på Espresso House i Skrapan i sisådär tre timmar medan datorn har ominstallerat OS (vågade inte stänga den) och äntligen är vi back on track! SÅ skönt att inte behöva panikköpa ny dator utan kunna fundera på det i lugn och ro. Jag skulle dock vilja ha en starkare dator för bildbehandling och filmredigering som komplement till min Macbook Air.

Men då så, då går vi vidare från den fadäsen och in i dagens lucka i Johanna Kajsons julkalender!

Dagens lucka är alltså en ”En ofiltrerad bild från idag”. Och den här bilden på mig och Jossan kan tyckas vara filtrerad men det är den faktiskt inte! Jag har ökat på ljuset och kontrasten lite eftersom det var regnmolnigt men inget annat. Vi är bara så snygga, haha! OCH jag ÄR ju faktiskt osminkad. Eller. På ögonen i alla fall. No make up make up look, hehe.

Det kan också bero på eventet jag var på. Jossan hade styrt upp en superhärlig lunch tillsammans med hudvårdsmärkena Ole Henriksen och Philosophy och innan lunchen så ledde Jossan hela girlbossgänget i en meditation inklusive shaking! Det var helt fantastiskt och efter det kände jag att jag hade orken att ta tag i mitt datakrångel.

Vi höll till på i alldeles ljuvlig lokal på Södermalm precis vid Skrapan med utsikt över taknockarna.

Innan lunchen ledde Jossan som sagt oss i en meditation där vi både fick sjunga mantran och fick ett powerboost-tal av Jossan själv!

Efter meditationen fick vi dra var sitt affirmationskort och jag fick ”I choose love no matter what”. Jag tycker att det här passar väldigt bra på mig faktiskt, jag har en grundläggande optimistisk syn på livet.

Sedan bjöds det på vegansk lunch med pumpasoppa med mandlar. SÅ GOTT.

Grymma Ida Warg var också på plats (du har väl inte missat min poddintervju med henne här?).

Sedan blev det efterrätt, grapefrukt och jag satt mest och grimaserade som en seriefigur pga SURT.

Och så fick vi spana på göttiga nyheter från båda märkena (och fick med mig en massa härligheter hem att testa så återkommer till det) innan jag drog vidare. Tack Jossan & co för idag!

4 svar

  1. Oj vad pepp jag bli av det här. Har en stor rishög till stationär dator som brottas med mig dagligen när jag skall göra inlägg eller fibbla med bilder eller collage, segare än seg är den också.. cmd+R, det låter nåt! Eller funkar det bara på Mac? Min är ju en inte så hederlig gammal PC!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mitt andningshål

Det har varit en konstig vecka då alla känslor har snurrat runt i kroppen. Sorg, ilska, tacksamhet och en massa kärlek för dem runt mig.

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker