Varför ska du jobba med influencers?


Reklam


Webinar i Influencer Marketing

Nu kommer första steget i planen för mitt företags framtid – mitt första webinar!

Jag har hållit den här föreläsningen över hela Sverige och den har varit väldigt uppskattad så då tänkte jag – varför inte göra den tillgänglig för alla som vill se den? Så nu gör jag den online!

Den här föreläsningen är främst för företag som vill förstå hur man bäst jobbar med influencers MEN den kan så klart fungera toppen för den som ”bara” vill förstå hur ekosystemet fungerar.

Så – om du eller ditt företag vill få bättre koll på influencers så tycker jag att ni ska signa upp er här!

PS. Vill du inte vara med på just detta webinar men vill ha koll på vad jag kan erbjuda längre fram – signa upp dig på min mailinglista! Den hittar du högst upp på sidan.

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Hej Linda! Låter som ett spännande webinar. Jag jobbar på Kalix Folkhögskola som har en utbildning för Youtubers. Din bok kommer ingå denna termin för eleverna. Är det mycket utanför boken som kommer tas upp i ditt webinar, eller är det från din bok du talar?

    Mvh.
    Pia

    1. Hej! Först och främst – kul att ni kommer ha med boken!! Webinaret har en hel del annat då det utgår från beställarens perspektiv! Hör av dig om du vill ha mer info!

  2. Måste bara kommentera och uppmärksamma vilken snygg annons/banner (eller vad man nu vill kalla det) det är i inlägget. Crisp design och smashing bild på dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stor dag

Imorse när jag släppte ut hönsen låg det där. Mitt allra första ägg! Någon av hönorna hade förvirrat värpt det från pinnen så det låg

3,2,1….

Äntligen!

Det nya året är igång med besked och äntligen får jag igen lägga fokus på det jag tycker är roligast i min business – att hänga LIVE med er, ljuvliga människor!

Saradagen

I onsdags firade vi Sara-dagen här på landet! Både jag och mamma heter Sara i andranamn och eftersom ingen av vi barn fyller år på