Varför ska du jobba med influencers?


Reklam


Webinar i Influencer Marketing

Nu kommer första steget i planen för mitt företags framtid – mitt första webinar!

Jag har hållit den här föreläsningen över hela Sverige och den har varit väldigt uppskattad så då tänkte jag – varför inte göra den tillgänglig för alla som vill se den? Så nu gör jag den online!

Den här föreläsningen är främst för företag som vill förstå hur man bäst jobbar med influencers MEN den kan så klart fungera toppen för den som “bara” vill förstå hur ekosystemet fungerar.

Så – om du eller ditt företag vill få bättre koll på influencers så tycker jag att ni ska signa upp er här!

PS. Vill du inte vara med på just detta webinar men vill ha koll på vad jag kan erbjuda längre fram – signa upp dig på min mailinglista! Den hittar du högst upp på sidan.

 

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Hej Linda! Låter som ett spännande webinar. Jag jobbar på Kalix Folkhögskola som har en utbildning för Youtubers. Din bok kommer ingå denna termin för eleverna. Är det mycket utanför boken som kommer tas upp i ditt webinar, eller är det från din bok du talar?

    Mvh.
    Pia

    1. Hej! Först och främst – kul att ni kommer ha med boken!! Webinaret har en hel del annat då det utgår från beställarens perspektiv! Hör av dig om du vill ha mer info!

  2. Måste bara kommentera och uppmärksamma vilken snygg annons/banner (eller vad man nu vill kalla det) det är i inlägget. Crisp design och smashing bild på dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på “Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag

Min juli-hemester

Den här sommaren har bara sprungit förbi i ett huj. Jag har definitivt kommer in i semestermode och har nu stora problem att komma ur

Vecka 5

Den senaste veckan har varit megarörig i mitt huvud. Samtidigt som lanseringen har gått som tåget och jag är helt överväldigad av den respons och

Örnen har landat!

Hallå kompisar, jag har flyttat! Detta är första blogginlägget jag gör, officiellt som boende i Örnsköldsviks kommun på nästan 17 år! Jag flyttade från Övik