Reklam


Webinar i Influencer Marketing

Nu kommer första steget i planen för mitt företags framtid – mitt första webinar!

Jag har hållit den här föreläsningen över hela Sverige och den har varit väldigt uppskattad så då tänkte jag – varför inte göra den tillgänglig för alla som vill se den? Så nu gör jag den online!

Den här föreläsningen är främst för företag som vill förstå hur man bäst jobbar med influencers MEN den kan så klart fungera toppen för den som ”bara” vill förstå hur ekosystemet fungerar.

Så – om du eller ditt företag vill få bättre koll på influencers så tycker jag att ni ska signa upp er här!

PS. Vill du inte vara med på just detta webinar men vill ha koll på vad jag kan erbjuda längre fram – signa upp dig på min mailinglista! Den hittar du högst upp på sidan.

 

4 svar

  1. Hej Linda! Låter som ett spännande webinar. Jag jobbar på Kalix Folkhögskola som har en utbildning för Youtubers. Din bok kommer ingå denna termin för eleverna. Är det mycket utanför boken som kommer tas upp i ditt webinar, eller är det från din bok du talar?

    Mvh.
    Pia

    1. Hej! Först och främst – kul att ni kommer ha med boken!! Webinaret har en hel del annat då det utgår från beställarens perspektiv! Hör av dig om du vill ha mer info!

  2. Måste bara kommentera och uppmärksamma vilken snygg annons/banner (eller vad man nu vill kalla det) det är i inlägget. Crisp design och smashing bild på dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5

Skottland – Blackness Castle

Jag har börjat titta OM på ”Outlander”. Jupp. Avsnitten tog slut och det var en hel vecka till nästa och så kan man ju inte

VLOG: Faux new year

Om man vill slippa pressen av nyår, samt få ihop ett gäng som ska åt olika håll på nyårsafton, då kan man helt enkelt fira