Tillägg till teamet

Att jobba med bra människor är ovärderligt. Det är inget nytt. Och att hitta sådana människor när man har saftiga löner att erbjuda är kanske inte supersvårt, desto lurigare är det när man måste förlita sig på ideellt arbete, som vi gör på InoS.

I juli fick jag ett superlångt mail med ämnesraden “Låt mig hjälpa dig”. Det var från Maria Anderzon som hade hört i podden att det var lite tungt och erbjöd därför sin tid och sin expertis. Några veckor senare tog hon över driften av vårt Instagramkonto för Influencers of Sweden. Jag hade inte alls kunnat ge kontot den tid och kärlek det behövde och kände att jag bara kastade ur mig det som var närmast till hands. Inte alls genomtänkt och när Maria sa att hon ville ta över så blev jag SÅ glad.

Jag var så klart en aning osäker till en början. Det är ju som att lämna bort bebisen. Men alltså, jag är blown away. Maria har skött kontot med järnhand, skapat en enhetlig stil och uppdaterat frekvent både på stories och i flödet. Hon har lyft våra medlemmar på ett fantastiskt fint sätt, introducerat takeovers och bara på en månad ökat följarantalet med 20% – helt organiskt!

Vad vill jag säga med det här? Våga be om hjälp. Och våga erbjuda hjälp. För rätt som det är ser ens instagramkonto ut så här:

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

21 svar

  1. Alltså, det här har jag svårt att ta in. Tack Linda för det här urgulliga inlägget, och tack till alla fina ord. Att ta till mig all form av komplimanger har jag så svårt för. Men nu när jag läser det här inlägget för 4e gången så känner jag att wow, det här gör mig så glad att jag flinar fånigt framför skärmen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En rumpa.

När jag fyllde 40 fick jag en rumpa. Det är en av de finaste rumpor jag nånsin sett och en av de finaste presenter jag

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.