Search
Close this search box.

En sväng till Borås

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara.

180409 - Radiohuset

Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om. Fattar du? Imorse klev jag alltså upp halv sex (man får så himla mycket tid då!!) och var ute med Leia i samma veva som solen gick upp. Sedan sminkade jag mig på rekordtid och satte mig i en taxi in till stan.

180409 - Radiohuset

180409 - Radiohuset

Jag skulle nämligen till radiohuset där jag skulle göra en intervju på länk med P4 Sjuhärad! En mycket märklig sak att göra. Man får alltså en kod på mail till dörren på den här lilla studion där det finns tre headset, ett bord och – blev jag upplyst om lite för sent – en kamera så att programledaren i Borås kan se att jag är på plats. Och eftersom jag var typ en halvtimme tidig (!!??) så satt jag där i godan ro och jobbade och drack kaffe ett tag innan jag fattade att hon kunde se mig. Haha! Tur man är en städad person. Ehm.

Här kan du för övrigt höra en liten del av intervjun där jag inte är supernöjd på stora företag som utnyttjar små influencers.

180409 - Radiohuset

Efter intervjun gick jag ner till Strandvägen och promenerade in mot city. Utsikten skötte sig alldeles utmärkt.

180409 - Radiohuset

180409 - Radiohuset

180409 - Radiohuset

Selfiekameran på min nya Samsung alltså?!

180409 - Radiohuset

Hello you flawless skin you.

180409 - Radiohuset

Och nu sitter jag här, på Scandic Klara och äter frulle och bloggar och inväntar cofficesällskap. Ha en fin måndag kära vänner!

2 svar

  1. Haha! Vad roligt att du satt där i godan ro och var uttittad, *fniss*

    Så fin!!! <3 Fast ändå lite tragiskt med alla filter (inbyggda eller inte). Och det är ju inte något jag anklagar dig för såklart. Förstå mig rätt.. 😉 Tänker mer på tenkiken.

    1. Haha, I KNOW! Man blir så jädra självmedveten! Och sen när jag blev intervjuad tänkte jag hela tiden ”borde jag titta i kameran nu”? Men det var ju en ”övervakningskamera” så det kändes inte heller helt naturligt. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var

I sommar vill jag drömma

Och herregud vilken ångest jag har haft. Sedan midsommar ungefär har jag varit en fot inne, en fot utanför. Petat i allt möjligt men inte fått

7 bilder från 7 dagar i Övik

God söndag kära vänner! Eller god och god, jag har spenderat ett och ett halvt dygn i feberfrossa, snor, huvudvärk och hostat upp mina lungor

Tretti-nio.

Idag fyller jag 39 år. Och när jag sitter här och försöker skriva det här inlägget inser jag hur mycket jag fastnar i ”ett år