Lucka nummer 9: ”En bild som symboliserar hälsa för mig”

Den här bilden la jag upp på Instagram i somras med texten:

Jag har suttit och redigerat den här bilden i en halvtimme nu. Försökt få magen och dubbelhakan att se mindre ut med skuggor och oskärpa. En hoppbild på en sådan här kropp lägger man väl inte ut för världen att se.

Sedan tänker jag på vad @lindamariie , @annikaleone och @juliaskott sa i Nyhetsmorgon igår. Om att se vanliga kroppar i rörelse. Och så tänker jag fuck it. 🖕🏻Den här kroppen bär mig. Den bar mig en kvart efter den här bilden togs upp på ett berg där jag fick njuta en makalös utsikt. Den bär mig varje dag. Och den är precis lika mycket värd som alla andra kroppar. Och den kan hoppa. Jag älskar den. Plus, jag ser jävligt glad ut! 😃✨

Låt ingen bestämma hur du ska klä dig och vad du ska få göra på grund av din kropp. Den är det bästa verktyg du har. 👊🏻💃🕺🏻

Det är hälsa för mig. Att kunna hoppa och samtidigt se sjukt glad ut. Att kunna gå i skogen en hel dag på ben som bär mig. Att lyfta tungt och äta gott. Att ta del av allt livet har att erbjuda.

Vad är hälsa för dig?

Detta är en del av Kajsons julklender.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vinter 2.0

Hej helgen! Jag sitter på tåget till Stockholm där jag ska hänga ett gäng dagar och jobba, spa:a och prata på en konferens. Solen skiner

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

Skatteregler för influencers

Skatteregler för influencers

Hur ska du som influencer betala skatt på lön, produkter och annat som du får när du gör reklam i sociala medier? Förvirringen är stor