Lucka nummer 9: ”En bild som symboliserar hälsa för mig”

Lucka nummer 9: ”En bild som symboliserar hälsa för mig”

Den här bilden la jag upp på Instagram i somras med texten:

Jag har suttit och redigerat den här bilden i en halvtimme nu. Försökt få magen och dubbelhakan att se mindre ut med skuggor och oskärpa. En hoppbild på en sådan här kropp lägger man väl inte ut för världen att se.

Sedan tänker jag på vad @lindamariie , @annikaleone och @juliaskott sa i Nyhetsmorgon igår. Om att se vanliga kroppar i rörelse. Och så tänker jag fuck it. 🖕🏻Den här kroppen bär mig. Den bar mig en kvart efter den här bilden togs upp på ett berg där jag fick njuta en makalös utsikt. Den bär mig varje dag. Och den är precis lika mycket värd som alla andra kroppar. Och den kan hoppa. Jag älskar den. Plus, jag ser jävligt glad ut! 😃✨

Låt ingen bestämma hur du ska klä dig och vad du ska få göra på grund av din kropp. Den är det bästa verktyg du har. 👊🏻💃🕺🏻

Det är hälsa för mig. Att kunna hoppa och samtidigt se sjukt glad ut. Att kunna gå i skogen en hel dag på ben som bär mig. Att lyfta tungt och äta gott. Att ta del av allt livet har att erbjuda.

Vad är hälsa för dig?

Detta är en del av Kajsons julklender.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Allt som hände i maj

Maj var månaden som ALLT hände. Verkligen typ allt. Vi gick från vinter till sommar, jag fick fiber (!!!) och en massa annat som bara

Sorg i kycklingboet

Jag brukar ju ofta säga att glädje och sorg kan samexistera. Att man kan känna båda två samtidigt, inte sällan i samma stund. Mina första