En promenad på havet

En promenad på havet

Foto 2020-02-14 15 41 08

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar sig för att skapa minnen. Att man åker till den där platsen och gör den där saken som på papper ser så pyttig ut men som blir ett alldeles perfekt minne att stoppa i en ask och spara till de där andra, inte så minnesvärda, dagarna.

Alla hjärtans dag var en sån dag.

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

Då kidnappade jag nämligen Jennys dotter Siv och åkte ut till Nyänget! Där har kommunen plogat upp en isbana på Bäckfjärden som går hela vägen ut till Fjälludden (där vi isbadade förra helgen), en sträcka på sisådådär fyra kilometer.

Jag är vanligtvis ganska harig när det gäller att röra mig ute på isen, men när det hängt en relativt tung plogbil där innan mig så kändes det ändå ganska lugnt.

Vi hade inga skridskor med oss men spark fanns att låna på plats så vi med oss den ut på isen istället. Sedan var det bara att sparka på!

Foto 2020-02-14 15 43 00

Det var en alldeles ljuvlig eftermiddag och minusgraderna bet i kinderna samtidigt som solen värmde nosen. Hade jag varit en planerare hade jag tagit med mig en termos kaffe och några bullar och haft picnic ute på isen men eftersom jag inte har huvudet med mig så blev det bara en promenad.

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

Bästisarna. 🐶❤️

Foto 2020-02-14 15 45 35

Foto 2020-02-14 15 45 17

När solen började dra sig ner bakom berget vände vi och begav oss tillbaka mot fastlandet.

Foto 2020-02-14 15 41 03

Att GÅ på havet ändå, i solnedgång. Vilken grej?!

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

Tillbaka på stranden med minnesbanken och själen påfylld. Perfekt alla hjärtans dag.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Clubhouse: vad, varför och hur?

Det är frågan på allas läppar just nu – vad är Clubhouse? Det nya sociala mediet har tagit Sverige med storm de senaste veckorna och

Influencers of Sweden - Västernorrland

Mina nya bloggkompisar!

I torsdags satte jag mig i bilen och åkte in till stan lagom till att solen gick ner över Kvavedsjön runt halv fyra. Vi är

VLOG: Följ med på julmarknad och fest!

Hej kompis! Hoppas allt är bra med dig. Själv har jag på sistone sprungit runt på julmarknader och nu börjar julfeelingen infinna sig. Sågat ner

GRATIS WEBINAR

Framtidssäkra din business!

5 steg till ett starkt personligt varumärke i sociala medier