En promenad på havet

Foto 2020-02-14 15 41 08

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar sig för att skapa minnen. Att man åker till den där platsen och gör den där saken som på papper ser så pyttig ut men som blir ett alldeles perfekt minne att stoppa i en ask och spara till de där andra, inte så minnesvärda, dagarna.

Alla hjärtans dag var en sån dag.

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

Då kidnappade jag nämligen Jennys dotter Siv och åkte ut till Nyänget! Där har kommunen plogat upp en isbana på Bäckfjärden som går hela vägen ut till Fjälludden (där vi isbadade förra helgen), en sträcka på sisådådär fyra kilometer.

Jag är vanligtvis ganska harig när det gäller att röra mig ute på isen, men när det hängt en relativt tung plogbil där innan mig så kändes det ändå ganska lugnt.

Vi hade inga skridskor med oss men spark fanns att låna på plats så vi med oss den ut på isen istället. Sedan var det bara att sparka på!

Foto 2020-02-14 15 43 00

Det var en alldeles ljuvlig eftermiddag och minusgraderna bet i kinderna samtidigt som solen värmde nosen. Hade jag varit en planerare hade jag tagit med mig en termos kaffe och några bullar och haft picnic ute på isen men eftersom jag inte har huvudet med mig så blev det bara en promenad.

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

Bästisarna. 🐶❤️

Foto 2020-02-14 15 45 35

Foto 2020-02-14 15 45 17

När solen började dra sig ner bakom berget vände vi och begav oss tillbaka mot fastlandet.

Foto 2020-02-14 15 41 03

Att GÅ på havet ändå, i solnedgång. Vilken grej?!

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

200214 - Ispromenad vid Nyänget med Siv

Tillbaka på stranden med minnesbanken och själen påfylld. Perfekt alla hjärtans dag.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sluta gnäll på influencerreklamen!

Igår poddade jag med YouTubern Felicia Aveklew (tyvärr strulade tekniken något kopiöst så vi måste spela in en gång till) och vi kom in på

OffCoff

En kväll med Bygdsam på OffCoff

En kväll på OffCoff (mitt co-workingspacekontor!) med en sisådär 30 glada landsbygsföretagare föreläsandes om hur man vässar sina sociala medier? Jomen tack, jag har haft

LindaHornfeldt.SE

Min nya sajt är live!

Inlägget innehåller reklam ÅH som jag kämpat de senaste veckorna! Men nu är den äntligen live – min nya sajt – lindahornfeldt.se! Ett bra tag