En vinterdag på havet

210214 - Gullvik

Denna söndag! Vilken söndag! Vilken dag! Vilket liv!

Ungefär så här euforisk kan man bli av en utflykt, en massa sol och en kaffetermos. Och ganska många procent av min familj.

Jag, mamma, Johan och Leia har idag varit på utflykt till Gullviks havsbad där kommunen har plogat upp en skridskobana men man kan också bara knalla runt på havsisen om man vill. Så det gjorde vi!

210214 - Gullvik

Vi var inte direkt ensamma om denna enastående idé. Parkeringen var KAOS, det stod bilar överallt och jag tror hälften av dem inte stod på platser som var ämnade för parkering. Men stämningen var ändå god. Om man inte räknar när fem bilar ska försöka backa 100 meter för att det är stopp. Men tycker ändå vi samarbetade bra!

Dock, tips från coachen: ska du åka hit på en helgdag då det är ljuvlig sol? Åk så du är där före 10 eller efter 14. Vi kom 12.15 och då var det kaoz.

210214 - Gullvik

Allt jag såg var skotrar överallt och jag blev så sjukligt avundsjuk. Jag sålde ju min skoter för några veckor sen. Den följde med huset när jag köpte det och jag har aldrig ens startat den för den hade inget batteri och jag kan inget om skotrar blablabla men nu känner jag att fan, man kanske borde ha en skoter?

210214 - Gullvik

Mamma pekar på Munkudden tror jag. Det var åt det hållet det var plogat i alla fall och den vändan vi gick. Nån kilometer eller så, väldigt överkomligt.

210214 - Gullvik

Sol, hav och Höga Kusten. Vad mer kan man önska liksom?

210214 - Gullvik

En glad mamma kanske? Det fick man också!

Mamma är väldigt svår att få bra på bild. Men så drog brorsan bara av en bild i förbifarten när han fotade mig och så blev den så här fin. Fina mamma! Så här ser hon ut på riktigt liksom.

210214 - Gullvik

Alla möjliga transportmedel fanns på isen. Skridskor, långfärdskridskor, skidor, spark, skoter – och cykel! Lite underligt men kör i vind.

210214 - Gullvik

Efter promenaden var det fikadags. Leia var Ferdinand som vanligt och spanade och njutade.

210214 - Gullvik

Kaffe, smörgås och bulle med sol på snoken. Inte dåligt.

210214 - Gullvik

Varför smakar allt SÅ mycket bättre utomhus?!

210214 - Gullvik

Och det var den alla hjärtans dagen. Så glad att det blev en sån dag då man fick tummen ur och faktiskt tog tillvara på dagen. Lite roligt att jag, förra året på alla hjärtans dag, också hade en utflykt på isen. Poetiskt liksom.

Hoppas du haft en fin dag. Puss!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. Vilka härliga bilder och vilket underbart väder. Här i Västervik har vi haft kallt, sol och mycket snö. Men nu börjar det bli milt tyvärr. Vilka fina bilder och så gott med fika ute, smakar bättre som du säger. Jag anmälde mig till ditt webbinar den 1/3 det låter intressant. Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

På en brygga

Efter att ha suttit i uterummet i Kvaved och skrivit och skrivit och skrivit på boken tills fingrarna blödde vaknade jag en morgon och kände

Hur viktigt är det att nischa sig?

Foto: Elin Graf Det här med att nischa sig är ett evigt ämne när det gäller sociala medier och bloggar. Måste man nischa sig och