Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Hallå kompis!

Här kommer avsnitt fyra i min Gravid vecka för vecka-resa! Jag körde vlogg-style, min bästa style, när jag åker och tar mitt (förhoppningsvis) sista blodprov i fertilitetsutredningen, bakar lussebullar med familjen och pratar lite mer om var jag är i bebisresan just nu!

Vad vill du veta om den här resan? Let me know!

Se första avsnittet här.

Se andra avsnittet här.

Se tredje avsnittet här.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

5 svar

  1. Så kul att få följa din resa och jag har tänkt göra en sådan när jag är klar med mina studier om 1,5 år. Har redan en dotter på 7 år men hon vill ha ett syskon och jag längtar efter ett barn till och har detta som ett alternativ om jag inte träffat någon innan dess 🙂 Så fantastiskt att följa dig och få så mycket information hur allt går till 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Den senaste veckan

Hej kompis! Hur mår du denna måndag? Jag inser ju nu att det är en vecka sedan jag bloggade och det har verkligen bara sagt

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för

Vecka 32 | Från ångestdjup till höstpepp

Vecka 32 var en resa. Från avgrundsångest när jag kom hem från Övik till relativt pepp ändå inför höstterminen som väntade runt krönet. Jag är

Kvaved

En sådan där vecka.

Vilken pissig vecka. Sådär, nu har jag satt ribban för det här inlägget. Senaste blogginlägget jag skrev var förra onsdagen. Sist jag postade på instagram