Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Gravid vecka för vecka – avsnitt 4

Hallå kompis!

Här kommer avsnitt fyra i min Gravid vecka för vecka-resa! Jag körde vlogg-style, min bästa style, när jag åker och tar mitt (förhoppningsvis) sista blodprov i fertilitetsutredningen, bakar lussebullar med familjen och pratar lite mer om var jag är i bebisresan just nu!

Vad vill du veta om den här resan? Let me know!

Se första avsnittet här.

Se andra avsnittet här.

Se tredje avsnittet här.

5 svar

  1. Så kul att få följa din resa och jag har tänkt göra en sådan när jag är klar med mina studier om 1,5 år. Har redan en dotter på 7 år men hon vill ha ett syskon och jag längtar efter ett barn till och har detta som ett alternativ om jag inte träffat någon innan dess 🙂 Så fantastiskt att följa dig och få så mycket information hur allt går till 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig

Jag och Mumin

Say that you remember dancing in September

Vi är på upploppet av november och då kanske det är läge att summera september? Ja det gör vi! Första fredagen i september var jag

Överexalterad och livrädd

Någon frågade mig nyligen, ”hur känns det med allt nu” och jag svarade spontant ”jag är överexalterad och helt och totalt livrädd. Och precis så

Fredagstipsiga länkar!

Hej kompis! Idag är det äntligen fredag och du har tagit dig igenom ännu en arbetsvecka – grattis! Det tycker jag att vi firar med