Dagens vattenhål: Dos Caminos

Dagens vattenhål: Dos Caminos

Jag satt verkligen här nu och försökte författa det här inlägget på engelska i huvudet till jag kom på att, hey, ni kan ju svenska! Så vi kör på det istället.

Igår kväll tog min vän Mark med mig till ännu en mexikansk restaurang, den här gången på Park Avenue, Dos Caminos. De är kända för sina margaritas och sin guacamole så de var ju självskrivna på beställningen. Utöver det blev det kycklingtacos, och nu snackar vi inte direkt Svensson-fredags-tacos. Nu snackar vi the real deal. Helt fantastiskt gott och helt fantastiskt starka vattenmelonmargaritas. Jag behövde typ en halv innan det blev småtrixigt att snacka engelska helt flytande.

Jag har inte träffat Mark på två år så det var superkul att catch up med honom. Det blev mycket skratt och mycket djupsnack, just the way I like it. Och sedan gick vi och såg filmen. Ni vet. Filmen. Mer om det senare.

Nu ska jag ta mitt pick och pack, checka ut från The Gershwin och ta en taxi downtown, till min nya lägenhet. Vi ses där!

4 svar

  1. Nu längtar jag tillbaka till NY – Dos Caminos var vårt favoritställe när jag var där i maj. Deras guacemole är verkligen hur god som helst.

    Jag håller med Erica, det är hur kul som helst att följa din tid i NY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Elfvinggården

En fredag på Elfvinggården

I fredags var jag och hälsade på på Elfvinggården, en alldeles fantastisk liten gård insprängd i ett villaområde i Domsjö utanför Övik. Jag skulle dit

Vad är ”äkta” egentligen?

Härom dagen blev jag taggad i ett inlägg på Instagram som fantastiska Sara hade skrivit. Sara är någon jag verkligen ser upp till, respekterar och

November – mörker, firande och hockey?

Årets mörkaste tid har faktiskt inte känts lika mörk i år. Ganska tidigt, redan i oktober, kom den första snön, och sedan dess har vi