Dagens vattenhål: Dos Caminos

Dagens vattenhål: Dos Caminos

Jag satt verkligen här nu och försökte författa det här inlägget på engelska i huvudet till jag kom på att, hey, ni kan ju svenska! Så vi kör på det istället.

Igår kväll tog min vän Mark med mig till ännu en mexikansk restaurang, den här gången på Park Avenue, Dos Caminos. De är kända för sina margaritas och sin guacamole så de var ju självskrivna på beställningen. Utöver det blev det kycklingtacos, och nu snackar vi inte direkt Svensson-fredags-tacos. Nu snackar vi the real deal. Helt fantastiskt gott och helt fantastiskt starka vattenmelonmargaritas. Jag behövde typ en halv innan det blev småtrixigt att snacka engelska helt flytande.

Jag har inte träffat Mark på två år så det var superkul att catch up med honom. Det blev mycket skratt och mycket djupsnack, just the way I like it. Och sedan gick vi och såg filmen. Ni vet. Filmen. Mer om det senare.

Nu ska jag ta mitt pick och pack, checka ut från The Gershwin och ta en taxi downtown, till min nya lägenhet. Vi ses där!

4 svar

  1. Nu längtar jag tillbaka till NY – Dos Caminos var vårt favoritställe när jag var där i maj. Deras guacemole är verkligen hur god som helst.

    Jag håller med Erica, det är hur kul som helst att följa din tid i NY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Delfiner och en torsdag på Medelhavet

Jag älskar djur. Och att se djur i det vilda kan vara något av det häftigaste som finns. Så när vi fick möjligheten att åka

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

Vlog: Föreläser i Bukarest

I september blev jag inbjuden att föreläsa på ”Influencer Marketing Conference” i Bukarest, Rumänien. Jag fick bo på femstjärnigt hotell och ha en personlig ”viskare” på

GRATIS WEBINAR

Framtidssäkra din business!

5 steg till ett starkt personligt varumärke i sociala medier