Det nya livet (igen)

Det nya livet (igen)

På måndag gäller. Då ska jag ta tag i mitt liv (igen). Jag och C har gjort en deal, jag ska börja med VV igen och han ska sluta snusa. Så blir alla mer hälsosamma och lyckliga (och abstinensiga och griniga).

Nä, nu får det jävlar-i-mig vara nog. Jag har passerat min ”maxvikt” (vikten då man börjar undra om man måste betala för två platser på flyget) med råge. Jag vill vara sådär smal och smärt och sexig igen. Även om jag måste leva på keso och soppa i ett halvår. Det är nog bra att ha en liten vakt som smäller mig på fingrarna när jag busar. Bara jag inte blir en skåpätare istället. Ni får oxå stå där med piskan i högsta hugg, jag räknar med er!

5 svar

  1. Älskade gumman! Jag är VV-freak och vet vad faan det är du går igenom. Det är inte bara keso och sallad som gäller och det vet du också egentligen! Du är så stark att detta klarar du galant! Ta en dag i taget, gör det bästa av den dagen, se dig själv i spegeln varjde dag och säg till dig själv att ”idag har jag varit jätteduktig, i morrn ska jag göra likadant” Detta kommer du att fixa galant! Vill du ha tips, stöttning eller råd så hör bara av dig. Jag hejjar på dig!!!

    kram

  2. Vi hejar på dig! Sen är det ju himla bra om C lyckas oxå 😉 Snus är så himla äckligt o meningslöst..

    Glöm inte Ann-Sofi’s powerwalk-storys med bra musik i MP3 spelaren! Det tror jag är en superbra hjälp till snabba resultat. Go Girl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En sommaronsdag i maj i Stockholm

Nu sitter jag på tåget hem till Övik igen efter några finfina dagar i Stockholm. Jag har helt brutalt ont i magen, ingen aning varför,

VLOG: Jag gjorde det igen! #fail

Förra veckan var jag i Göteborg och rände på Mediedagarna och Bokmässan och red på en häst. Så här såg det ut! Prenumerera på min