Diska eller sova?

Diska eller sova?

Nu är det snö i luften. När jag vaknade imorse var det soligt och fint ute så jag bestämde mig för att ta mig ut och få lite luft. Först blev det ICA med C, inhandlade en massa VV-vänligt mat och sedan åkte jag upp till Penny och hälsade på. Jättefin lägenhet har hon! Sedan släpade jag ner henne på Knalleland och gick runt och kikade lite. Blev inget shoppat förutom en basictröja, långärmad från Gina. Börjar bli kallt ute så jag måste täcka upp armarna. Jakten på vinterskor gick vidare men jag har fortfarande inte hittat nått 100%.

Idag är jag inte rolig. Jag är astrött och tror jag håller på bli sjuk. Har haft ont i huvudet hela dagen och kände mig alldeles febrig när jag gick hem.

Jag har fastnat i Bachelor. Igen. *suck* Denna gången skyller jag på mamma! Denna gång är Bachelor tydligen nån C-kändis som är brorsa till nån B-kändis. Och denna gången vet jag faktiskt inte vem som ”vinner”. Den som skvallrar får smisk.

Nu ska jag diska. Eller sova. Diska. Eller sova.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stund i en annan verklighet

Härom dagen åkte jag hem till min kära vän Jenny och hennes fina lilla familj. Vi pratade om livet och tog en drink (eller fyra)