Körsbärsträden i Kungsträdgården

De är här! Det sannaste av sanna vårtecken – körsbärsträden i Kungsträdgården blommar!

Ryktet har florerat ett par dagar om att de mytomspunna rosa blommorna varit på väg att slå ut och nu äntligen är det dags. Dock – om du har ett släng av FOMO precis som jag – så är det bara ca 2-3 träd som slagit ut ännu, hela västra sidan är fortfarande i knoppar så crescendot kommer nog dröja ett par dagar till.

Körsbärsträden i Kungsträdgården

Men självklart måste man passa på att ta några bilder mitt i härligheten och jag stod modell uppe på en bänk för att nå upp till blommorna medan min nya bekantskap Jemina fotade loss. Och fort fick det gå för plötsligt började det regna – och sedan störthagla! Jag tror banne mig jag fick små små blåmärken av de där haglen. Aj! Så vi dök in på närmaste restaurang och tog skydd och passade på att få oss en burgare och en öl på samma gång.

IMG_0927

Jemina matchade blommorna och fick hålla i mig medan jag försökte att inte trilla över ryggstödet. Så smidig modell.

Att komma tillbaka till livet en stund efter en vecka i sin lilla ångestkokong, det är rackarns trevligt alltså.

4 svar

  1. Kommer missa blommorna i stockholm i år, men får vara otroligt nöjd med att jag prickade in dom i Tokyo istället=) I Uddevalla blommar magnolian och den är nästan ännu mer fantastisk med sina jätteblommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte

Emojilistan

Tillhör du dem, som jag, som överanvänder emojis? Ett mess känns aldrig riktigt komplett utan en emoji och jag överanvänder dem även i mail (dock