Nu blommar det!

Körsbärsträden i Kungsträdgården

De är här! Det sannaste av sanna vårtecken – körsbärsträden i Kungsträdgården blommar!

Ryktet har florerat ett par dagar om att de mytomspunna rosa blommorna varit på väg att slå ut och nu äntligen är det dags. Dock – om du har ett släng av FOMO precis som jag – så är det bara ca 2-3 träd som slagit ut ännu, hela västra sidan är fortfarande i knoppar så crescendot kommer nog dröja ett par dagar till.

Körsbärsträden i Kungsträdgården

Men självklart måste man passa på att ta några bilder mitt i härligheten och jag stod modell uppe på en bänk för att nå upp till blommorna medan min nya bekantskap Jemina fotade loss. Och fort fick det gå för plötsligt började det regna – och sedan störthagla! Jag tror banne mig jag fick små små blåmärken av de där haglen. Aj! Så vi dök in på närmaste restaurang och tog skydd och passade på att få oss en burgare och en öl på samma gång.

IMG_0927

Jemina matchade blommorna och fick hålla i mig medan jag försökte att inte trilla över ryggstödet. Så smidig modell.

Att komma tillbaka till livet en stund efter en vecka i sin lilla ångestkokong, det är rackarns trevligt alltså.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Kommer missa blommorna i stockholm i år, men får vara otroligt nöjd med att jag prickade in dom i Tokyo istället=) I Uddevalla blommar magnolian och den är nästan ännu mer fantastisk med sina jätteblommor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

Bokredigeringshelg

Åh hej och hå! Jag skulle göra så mycket den här helgen men har bara suttit precis här vid datorn från morgon till kväll och

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det